Με "καυτό" μίνι σορτς που αναδείκνυε τα πόδια της - Δεκαπενταύγουστος στο Πήλιο για την Δέσποινα Βανδή

Δεν έχουν τέλος οι διακοπές για την τραγουδίστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Οι διακοπές για την Δέσποινα Βανδή δεν έχουν τέλος! Έχοντας στο πλευρό της τον Βασίλη Μπισμπίκη και την κόρη της, απολαμβάνει ένα όμορφο καλοκαίρι μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και την βαβούρα της πόλης. Μπορεί ενδιάμεσα να κάνει κάποιες συναυλίες, με τον σύντροφο της πάντα να βρίσκεται στην πρώτη σειρά, όμως έχει επισκεφτεί πολλά νησιά και παραθαλάσσιες περιοχές της Ελλάδας.

Για τον Δεκαπενταύγουστο η τραγουδίστρια ταξίδεψε μέχρι το Πήλιο, για να περάσει με τους αγαπημένους της φίλους μερικές ημέρες λίγο πριν επιστρέψουν στην Αθήνα, αφού το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του.

Η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή από το Πήλιο

Η Δέσποινα Βανδή είναι λάτρης του Instagram και στο προσωπικό της προφίλ δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες από την καθημερινότητα της. Πριν μερικές ώρες λοιπόν, μοιράστηκε δυο όπου πόζαρε με "καυτό" μίνι σορτσάκι και φαρδύ t-shirt.

«Χρόνια μας πολλά αγαπημένοι μου! Χρόνια φωτισμένα, ευτυχισμένα!!!» έγραψε η Δέσποινα Βανδή στην λεζάντα της.

Οι διακοπές στο Λουτράκι

Η Δέσποινα Βανδή έχει άριστες σχέσεις με την οικογένεια του Βασίλη Μπισμπίκη. Άλλωστε από το πρώτο διάστημα της σχέσης τους ο ηθοποιός μαζί με την τραγουδίστρια βρέθηκαν στο Λουτράκι για να την γνωρίσουν. Πλέον, όποτε βρίσκουν χρόνο τους επισκέπτονται και περνάνε αρκετό χρόνο όλοι μαζί.

Αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην πόλη με σκοπό μάλιστα να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν δίπλα από τη θάλασσα αλλά και να συγχαρούν την αδερφή του, Παναγιώτα στο νέο της ξεκίνημα.

Μετά τις διακοπές της στην Κρήτη, η Δέσποινα Βανδή έσπευσε να στηρίξει την κουνιάδα της η οποία άνοιξε κατάστημα με είδη σπιτιού. Αφού της ευχήθηκε καλορίζικο και το διαφήμισε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με βίντεο που δημοσίευσε από το εσωτερικό του, έκανε και σεφτέ αφού είπε πως θα αγοράσει πολλά πράγματα για το σπίτι της (δείτε φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της).