Γενέθλια και γιορτή μαζί για την Μπέττυ Μαγγίρα - Η ιδιαίτερη ανάρτηση στο Instagram και τα χιλιάδες σχόλια

Έκλεισε τα 49

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μπέττυ Μαγγίρα
Instagram / Μπέττυ Μαγγίρα

Τελικά τον Δεκαπενταύγουστο, πολλοί είναι οι διάσημοι που όχι μόνο γιορτάζουν λόγω του ονόματός τους, αλλά τυχαίνει να έχουν και γενέθλια. Πέρα από την κόρη της Άντζελας Γκερέκου (δείτε εδώ τις ευχές και την αναφορά της στον Τόλη Βοσκόπουλο), δηλαδή, και η Μπέττυ Μαγγίρα γιορτάζει διπλά.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, λοιπόν, δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram ανακοινώνοντας το γεγονός, ευχόμενη παράλληλα και σε όλους όσους γιορτάζουν μαζί της αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Υπενθυμίζεται πως το βαπτιστικό όνομα της ίδιας είναι Δέσποινα!

Η ανάρτηση της Μπέττυς Μαγγίρα ανήμερα των γενεθλίων και της γιορτής της

«ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ!!!

Διπλή γιορτή για μένα , διπλές ευχές δέχομαι!!

Γιορτή μεγάλη και για την Ελλάδα !

Χρονια πολλά σε εορτάζοντες κι εορταζουσες !

Να περνατε καλά όπου κι βρίσκεστε!», έγραψε χαρακτηριστικά και πλήθος κόσμου έσπευσε να της στείλει ένα μήνυμα ή να της σχολιάσει μία ευχή κάτω από την ανάρτηση.

Δείτε επίσης: Έτσι παραμένει κορμάρα - Τα 2 πολύ έξυπνα μυστικά της Μαγγίρα για 0 κιλά στις διακοπές

Μπέττυ Μαγγίρα γενέθλια γιορτή
Instagram / Μπέττυ Μαγγίρα

Οι οικογενειακές διακοπές της στα ελληνικά νησιά

Τα νησιά των Κυκλάδων έχουν αποτελέσει αγαπημένο προορισμό για τη Μπέττυ Μαγγίρα, το σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη και τις δύο κόρες, που έχουν φέρει στον κόσμο, Ελπινίκη και Αντριάνα

Η οικογένεια λοιπόν, λίγο πριν έρθει η νέα σεζόν με τις τηλεοπτικές και σχολικές υποχρεώσεις απολαμβάνει τα νερά από αγαπημένα τους νησιά στις όμορφες Κυκλάδες, που επισκέπτονται κάθε χρόνο (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση μετά το τέλος στο Open).

Ο λογαριασμός της Μπέττυ Μαγγίρα έχει γεμίσει με αναρτήσεις της από τη θάλασσα, τις κόρες της να παίζουν στην παραλία και φυσικά στιγμές αγάπης και απόλυτης ευτυχίας με τον καλό της, Δημήτρη Μάζη.