Με μαύρο μπικίνι, άβαφη και το παιδάκι της αγκαλιά - Σπάνια φωτογραφία της Αλεξάνδρας Ούστα με το γιο της

Καρπός του έρωτα της με τον Γιάννη Σαρακατσάνη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Αλεξάνδρα Ούστα έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά του Mega Channel, Η ώρα η καλή, ενώ αργότερα ακολούθησαν κι άλλες επιτυχημένες τηλεοπτικές συμμετοχές μεταξύ των οποίων Λατρεμένοι μου γείτονες και Τα Μυστικά της Εδέμ.

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, έχει αφοσιωθεί στο θέατρο, παίζοντας σε πολλές παραστάσεις με πιο πρόσφατη μεταξύ άλλων τους «Ταξιδιώτες στο χρόνο» (2018-19, θέατρο Τζένη Καρέζη).

Μετά τη γέννηση του γιου της αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από τα Media και να τον μεγαλώσει δημιουργώντας μαζί του όμορφες αναμνήσεις με το να του αφιερώνει πολύτιμο χρόνο.

Στο πλευρό της είναι κάθε λεπτό επίσης και ο σύζυγος της Γιάννης Σαρακατσάνης. Μετά την σχέση της με τον Σάκη Μπουλά (η οποία την σημάδεψε), βρήκε τον έρωτα στα μάτια του ηθοποιού με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2016 και απέκτησαν το γιο τους το 2020.

Η σπάνια φωτογραφία της Αλεξάνδρας Ούστα με το γιο της

Πριν μερικές ημέρες λοιπόν, η Αλεξάνδρα Ούστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, μια σπάνια φωτογραφία με το γιο της. Μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά, απολαμβάνει τις διακοπές με την οικογένεια της.

Δείτε επίσης: «Η εμπειρία ήταν τρομακτική...» - Η Αλεξάνδρα Ούστα συγκλονίζει μιλώντας για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της

Το επεισοδιακό πρώτο ραντεβού με τον Σαρακατσάνη

Το μεσημέρι της Δευτέρας 13/6 στην εκπομπή και το πλατό της εκπομπής Κυψέλη βρέθηκε η πολύ αγαπητή Αλεξάνδρα Ούστα. Η ταλαντούχα ηθοποιός που μιλά σπάνια και δίνει συνεντεύξεις καθώς προτιμά μία πιο ήρεμων τόνων ζωή, αναφέρθηκε στην δύσκολη εμπειρία της με τον τοκετό, αλλά μεταξύ άλλων, μίλησε για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Γιάννη Σαρακατσάνη και το επεισοδιακό πρώτο τους ραντεβού!

«Πιστεύω στο timing. Θα μπορούσε να είναι κάτι καταστροφικό πριν πέντε ή δέκα χρόνια και τη δεδομένη στιγμή να λειτουργήσει. Με τον Γιάννη ήμασταν και οι δύο σε κατάσταση που και από τις δυο πλευρές θα μπορούσε αυτό το πράγμα να ανθήσει.

Το πρώτο μας ραντεβού ωστόσο ήταν πολύ επεισοδιακό! Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και συνέχισε: «Πήγαμε σε ένα μαγαζί, ήπιαμε ένα δυο ποτά, ανεβήκαμε στη μηχανή και στο πρώτο ραντεβού… με έριξε κάτω με την μηχανή. Πήγαμε σε μια στροφή, δεν την πήραμε πολύ καλά και φύγαμε».

«Περπατήσαμε κουτσοί γιατί η μηχανή δεν σηκωνόταν , είχε μια μικρή ζημιά. Πήγαμε ποδαράτοι μες στη νύχτα από το σημείο που έγινε το ατύχημα μέχρι το σπίτι για περίπου ένα χιλιόμετρο. Εγώ ήμουν λίγο κουτσή αλλά εκείνος ήταν λίγο πιο καλά. Φτάνουμε στο σπίτι και διαπιστώνει ότι του λείπει το πορτοφόλι και το κινητό όπου μάλλον είχαν πέσει εκεί που είχαμε το ατύχημα. Γυρίζουμε πίσω ποδαράτοι, τα βρίσκουμε και ξαναγυρίζουμε».