Μονοκατοικία με καταπράσινο κήπο και κούνιες να παίζουν τα παιδιά - Φωτογραφίες από το πατρικό σπίτι της Φαίης Σκορδά στο Κιλκις

Εκεί μεγάλωσε με τον αδερφό της!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να μένει μόνιμα στην Αθήνα και να επισκέπτεται συχνά την Χαλκιδική όπου έχει εξοχικό σπίτι (δείτε φωτογραφίες), ωστόσο μεγάλη της αγάπη είναι το Κιλκίς. Εκεί μεγάλωσε και πέρασε τα παιδικά της χρόνια μαζί με τους γονείς της και τον αδερφό της.

Όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο από τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πάντα ταξιδεύει στον τόπο καταγωγής της για να δει την οικογένεια της και να χαλαρώσει με το μυαλό της να γυρνάει στα παλιά καλά χρόνια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει δημοσιεύσει μερικές σπάνιες φωτογραφίες από το σπίτι των γονιών της, δείχνοντας μας όμορφες γωνιές της μονοκατοικίας.

Φωτογραφίες από το πατρικό σπίτι της Φαίης Σκορδά

Το σπίτι τους όπως φαίνεται, βρίσκεται μέσα στην φύση και διαθέτει έναν μεγάλο καταπράσινο κήπο γεμάτο δέντρα και φυτά, ενώ έχουν και κούνιες για να παίζουν τα παιδιά.

Αυτό είναι το πατρικό σπίτι της Φαίης Σκορδά στο Κιλκίς

Φαίη Σκορδά σπίτι των γονιών της

Το νέο σπίτι της παρουσιάστριας στην Αθήνα

Το πήρε απόφαση και το έκανε πράξη φέτος το καλοκαίρι ώστε να μην τρέχει και με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η Φαίη Σκορδά έχοντας βάλει σε δεύτερη θέση τις διακοπές της, πήρε κούτες, έβαλε μέσα τα προσωπικά της αντικείμενα και σιγά σιγά τα μεταφέρει στο νέο της σπίτι.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ που από τη νέα τηλεοπτική σεζόν αλλάζει τα πάντα - ακόμη και εκπομπή (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες), αλλάζει και σπίτι, μετακομίζοντας σε καινούριο, φεύγοντας από τη μονοκατοικία που έμενε από το 2018.

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε το νέο βήμα στη ζωή της με δυο φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από μερικές ώρες.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια φωτογράφισε τις κούτες από το σπίτι της. Μερικές ήταν έτοιμες για μεταφορά, άλλες ήταν ακόμη ανοιχτές για γέμισα.

Με τεράστιο κήπο και παιδική χαρά! Δείτε επίσης το πατρικό σπίτι της Φαίης Σκορδά στο Κιλκίς!

Φαίη Σκορδά μετακόμιση

Φαίη Σκορδά καινούριο σπίτι