«Ο Φοίβος δεν θέλει να βλέπει ταινίες του πατέρα του γιατί...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της Κατσαβού για τον Βουτσά

«Ήταν απανωτά τα χτυπήματα για εμένα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο Φοίβος δεν θέλει να βλέπει ταινίες του πατέρα του γιατί...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της Κατσαβού για τον Βουτσά

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes βρέθηκε σήμερα 16/8 η Αλίκη Κατσαβού. Η ηθοποιός έκανε μια εξομολόγηση μέσα από την καρδιά της, μιλώντας για τον Κώστα Βουτσά και τη ζωή της μετά το θάνατο του.

Ήταν 2016 όταν παντρεύτηκαν και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, το Φοίβο. Έζησαν μαζί 5 όμορφα χρόνια, όταν το 2020 ο σπουδαίους ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα στη ΜΕΘ με καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια και λοίμωξη του αναπνευστικού.

Απεβίωσε τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου 2020, έπειτα από 19 ημέρες νοσηλείας και σε ηλικία 88 ετών. Κηδεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών. Από την προηγούμενη ημέρα η σορός του είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Η ταφή του έγινε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών (δείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο τάφος του σήμερα).

Η εξομολόγηση της Αλίκης Κατσαβού για τον γιο της και τον Κώστα Βουτσά

«Ο Φοίβος δεν θέλει να βλέπει ταινίες του πατέρα του που παίζονται στην τηλεόραση, στενοχωριέται. Και το σέβομαι και του κουβεντιάζω για όσα τον απασχολούν», ανέφερε αρχικά και συγκίνησε... (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος τους).

Και συνέχισε σε άλλο σημείο: «Για εμένα ήταν πολύ σύνθετο το θέμα. Ήταν απανωτά τα χτυπήματα για εμένα. Πέθανε ο Κώστας, μπήκαμε σε καραντίνα. Ήταν μία συνθήκη εξαιρετικά δύσκολα, τώρα που κοιτάζω πίσω και πώς αντιμετώπισα το γεγονός λέω “καλά τα κατάφερα”».

«Δεν ήθελε να κάνει τον δάσκαλο. Αν τον άκουγες προσεκτικά, είχες πολλά να μάθεις από εκείνον για τον τρόπο που ο ίδιος αντιμετώπιζε τη ζωή . Όταν ο Φοίβος ήρθε στη ζωή μας ο Κώστας ήταν τρισευτυχισμένος, ένιωθε ότι η παρουσία του μωρού πλούτισε τις ζωές μας. Καμιά φορά αν εγώ έχανα την ψυχραιμία μου και μίλαγα αυστηρά στον Φοίβο μου έλεγε “πρόσεχε θα χαλάσεις τον χαρακτήρα του παιδιού”», είπε για τη σχέση που είχε ο Κώστας Βουτσάς με το γιο του.