Τα "έσπασε" σε πανηγύρι στη Γαύδο μέχρι το πρωί με την μοναχοκόρη της - Το βίντεο της Κλέλιας Ρένεση με τη μικρή Κοραλία

Μάνα και κόρη εν δράσει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κλέλια Ρένεση δεν ακολουθεί την πεπατημένη όσον αφορά στις καλοκαιρινές της διακοπές, καθώς αποφεύγει τα χλιδάτα ξενοδοχεία, τις πισίνες και τα beach bar, περνώντας τον χρόνο της με την κόρη της, Κοραλία, σε κάποιο camping, με τα τελευταία χρόνια να επισκέπτεται την Γαύδο κατά κύριο λόγο (δείτε εδώ τι είχε συμβεί πέρυσι με την ίδια εκεί).

Της αρέσει να έρχεται πιο κοντά στη φύση, μαζί με το παιδί της, επομένως οι δυο τους διασκεδάζουν "εναλλακτικά". Αυτές τις μέρες, λοιπόν, βρέθηκαν ξανά στη Γαύδο και με αφορμή τον δεκαπενταύγουστο, συμμετείχαν σε πανηγύρι που διοργανώθηκε στην παραλία Σαρακήνικο του νησιού.

Το βίντεο της Κλέλιας Ρένεση από το πανηγύρι στη Γαύδο

Ο κόσμος δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδά από το βράδυ μέχρι το πρωί και η ηθοποιός ενθουσιασμένη τράβηξε βίντεο από τις στιγμές της εκεί, αφού πλέον είχε πια ξημερώσει, και το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην αγκαλιά της, φυσικά, βρισκόταν η μικρή Κοραλία, ντυμένη και εκείνη με το μαγιό και το καπέλο της, όπως η μαμά της (δείτε εδώ φωτογραφίες από την βάφτισή της).

Ο τραυματισμός της στο νησί και η καταγγελία της

Την Κυριακή 6/8 η Κλέλια Ρένεση έκανε δύο αποκαλύψεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από το νησί της Γαύδου, εκεί όπου κάνει διακοπές η ηθοποιός μαζί με την κόρη της.

Πιο αναλυτικά, η ίδια είχε ένα ατύχημα, καθώς έκαψε το πόδι της από μαγειρικό λάδι, οδηγούμενη στο κέντρο υγείας του νησιού χωρίς να μπορεί να μπει μέσα σε αυτό για να λάβει ιατρική περίθαλψη και να ανακουφιστεί.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε και κατήγγειλε παράλληλα, πως υπάρχει μόνο ένα κλειδί για να μπει ο γιατρός στο περιφερειακό ιατρείο, καθώς το κλειδί το έχει μόνο το ασθενοφόρο, που συνήθως απουσιάζει για περιστατικά. Για πάνω από μισή ώρα λοιπόν περίμενε η Ρένεση χωρίς να μπορεί να λάβει περίθαλψη....(δείτε εδώ τα δάκρυά της στο τελευταίο επεισόδιο της Μουρμούρας).