Επιστρέφει στην πρωινή ζώνη μήνες μετά την απομάκρυνσή της από το ΣΚΑΙ - Το νέο βήμα της Ντόρας Κουτροκόη

Το βίντεο με την ανακοίνωση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ντόρα Κουτροκόη
Instagram / Ντόρα Κουτροκόη

Η Ντόρα Κουτροκόη απασχόλησε πολύ τα media αυτή τη χρονιά, καθώς απομακρύνθηκε ξαφνικά από το κανάλι του ΣΚΑΙ, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις. Έκτοτε η ίδια προσπάθησε μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ το χειρουργείο που έκανε), ωστόσο λίγο καιρό αργότερα αποκαλύφθηκε πως θα ξεκινούσε σε νέα εκπομπή στον σταθμό του Action 24 αυτή τη φορά. Από την πρωινή ζώνη μεταφέρθηκε στην απογευματινή, με τις "Εξελίξεις" (δείτε εδώ τα αινιγματικά της λόγια στο φινάλε).

Από τη νέα σεζόν όμως θα μεταφερθεί ξανά στην πρωινή ζώνη της ενημέρωσης, στο ίδιο κανάλι. Μέσα από το trailer που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με τον Νίκο Υποφαντή, από την Δευτέρα 28 Αυγούστου, θα βρίσκεται καθημερινά στον αέρα από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 και το νέο όνομα της εκπομπής θα είναι "Action Τώρα".

Η επιστροφή της Ντόρας Κουτροκόη στην πρωινή ζώνη

Ο Τσουρός αποκάλυψε το ξαφνικό της ''ξήλωμα'' από το ΣΚΑΪ

Η ίδια αν και σε αμήχανη και δύσκολη θέση, προσπάθησε να προσεγγίσει το θέμα της απομάκρυνσής της με σεβασμό πάνω από όλα στον εαυτό της μιας και είχε αφήσει να εννοηθεί, πως ένιωσε εκτεθειμένη από τους συνεργάτες της.

Την Τετάρτη 3/5 η δημοσιογράφος ήταν καλεσμένη στο Action 24 και μάλιστα αναφέρθηκε στην απομάκρυνσή της αυτή, που συζητήθηκε. Στη συνέχεια, η συνέντευξη της σχολιάστηκε την Πέμπτη 4/5 στο Mega Καλημέρα με τον Κώστα Τσουρό να κάνει με τη σειρά του αποκαλύψεις, ως φίλος της (η αμηχανία του Άκη Παυλόπουλου σε ερώτηση για την Κουτροκόη).

«Στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν ήταν θέμα να της δώσει κάποιος χώρο. Ήταν ισάξια παρουσιάστρια της εκπομπής. Ήταν με τρεις παρουσιαστές η εκπομπή. Αυτό ούτως ή άλλως δημιουργούσε δυσλειτουργία κατ’ εμέ, αλλά είναι κάτι που από την αρχή θα έπρεπε να έχει προβλέψει ο σταθμός. Το ήξεραν εξ αρχής. Δεν ήταν θέμα να της δώσει κάποιος ρόλο. Το θέμα ότι πριονίστηκε ο ρόλος της κατά τη διάρκεια της εκπομπής, δεν ξέρω πως έγινε, έχω μάθει, γιατί με τη Ντόρα είμαστε φίλοι, αλλά δε θέλω να πω πράγματα, τα οποία δεν έχει πει αυτή», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Τσουρός.