Διαζύγιο - σκάνδαλο στη showbiz: Χώρισαν άγρια μετά από καβγά λόγω απιστίας

Τι αναφέρουν τα Media για το τέλος στον πιο πολυσυζητημένο γάμο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διαζύγιο - σκάνδαλο στη showbiz: Χώρισαν άγρια μετά από καβγά λόγω απιστίας

Μπορεί στην ελληνική showbiz ένας ηχηρός χωρισμός να έγινε γνωστός μετά από τρία χρόνια, ωστόσο αυτό το διαζύγιο μαθεύτηκε μέσα σε λίγη ώρα και αυτό γιατί πρόκειται για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια, των οποίων ο γάμος ήταν πρώτο θέμα σε πολλά sites και εκπομπές.

Ένας από τους λόγους ήταν η διαφορά ηλικίας τους, ενώ ο δεύτερος ήταν λόγω της ψυχικής υγείας της τραγουδίστριας που έχει απασχολήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια.

Αυτό το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο λόγω απιστίας

Και μιλάμε για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς η οποία τα τελευταία χρόνια είναι επιτέλους ελεύθερη από την κηδεμονία των γονέων της. Το δικαστήριο αποφάσισε πως πλέον είναι έτοιμη να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Να θυμίσουμε πως στο απόγειο της καριέρας της η τραγουδίστρια νοσηλεύτηκε πολλές φορές σε ψυχιατρική κλινική και αποτοξίνωσης, καθώς είχε περάσει κατάθλιψη και για πολλά χρόνια η ψυχική της υγεία δεν ήταν καθόλου καλά.

Αφού λοιπόν "ελευθερώθηκε" από τους γονείς της, παντρεύτηκε τον Σαμ Ασγκάρι τον Ιούνιο του 2022 (δείτε φωτογραφίες από το γάμο τους).

Ο γάμος τους ωστόσο φαίνεται πως άντεξε μόλις έναν χρόνο και μπορεί λίγο λιγότερο, αφού οι φήμες περί χωρισμού κυκλοφορούσαν ήδη από τον Μάρτιο. Μπορεί οι περισσότεροι να έκαναν απλές εικασίες, όμως είχε κυκλοφορήσει μία φωτογραφία του δεύτερου, η οποία έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έδειχνε να επιβεβαιώνει το διαζύγιο. Πιο συγκεκριμένα, ο σύζυγος της αγαπημένης τραγουδίστριας βρέθηκε στους δρόμους περπατώντας χωρίς τη βέρα στο χέρι του, την οποία δεν είχε βγάλει ξανά μέχρι τώρα. Ο μάνατζερ ωστόσο έσπευσε να διαψεύσει όλες τις φήμες αυτές.

Αυτές τις ημέρες ωστόσο αποκλειστικό ρεπορτάζ του TMZ αναφέρει πως χώρισαν ύστερα από έναν τεράστο τσακωμό λόγω δημοσιεύματος που θέλει την Μπρίτνεϊ να τον έχει κερατώσει.

Όπως φαίνεται ο Σαμ, πίστεψε τις φήμες αυτές με αποτέλεσμα να καβγαδίσουν τόσο πολύ που να φύγει από το σπίτι και πλέον να μένουν σε διαφορετικά σπίτια. Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η τραγουδίστρια πολλές φορές γινόταν βίαιη απέναντι του.