«Έγραψαν "τσακώθηκε με τη Μαριάντα"» - Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος μετά την απουσία του από την εκπομπή Καλοκαίρι Yes

Ξεκαθάρισε την κατάσταση στο πλατό του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έγραψαν

Αισθητή ήταν η απουσία του Τριαντάφυλλου από την χθεσινή 16/7 εκπομπή Καλοκαίρι Yes, με την Μαριάντα Πιερίδη και την Φελίσια Τσαλαπάτη να καλημερίζουν μόνες τους το τηλεοπτικό κοινό του OPEN.

Αφού ανακοίνωσαν πως δεν θα είναι μαζί τους, οι καρέκλες της εκπομπής μοιράστηκαν και ξεκίνησε ο σχολιασμός της επικαιρότητας και τον ρεπορτάζ.

Σήμερα 17/8 ωστόσο, ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε στην εκπομπή και όπως κάθε πρωί η τριάδα καλημέρισε το κοινό, με τον τραγουδιστή να ενημερώνει για το τι έγινε.

«Εγώ παιδιά δεν νιώθω καθόλου κούραση, ταξίδι από Γρεβενά εδώ στο open και στα κορίτσια μου τα όμορφα μαζί θα περάσουμε και σήμερα με πολύ ωραία θέματα» είπε μεταξύ άλλων ο Ντάφυ για την απουσία του την Τετάρτη.

Το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου με αφορμή την απουσία του

Λίγο αργότερα και με αφορμή τις δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου για τις ανυπόστατες φήμες που είχαν γραφτεί για την ίδια και την υγεία της με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν τα παιδιά της το λόγο πήρε ο Τριαντάφυλλος.

Ο τραγουδιστής ξέσπασε με τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν εξαιτίας της απουσίας του από την εκπομπή, καθώς πολλοί είπαν πως τσακώθηκα και για αυτό έφυγε.

«Όταν ένα πρόσωπο είναι δημόσιο και αγαπητό, κάποιοι ζηλεύουν, κάποιοι θέλουν να χτυπήσουν κάτω από τη ζώνη. Εγώ εχθές έλειψα και μου έκαναν πόσα tag ότι "ο Τριαντάφυλλος τσακώθηκε με τη Μαριάντα", "με τη Φελίσια τι έγινε τελικά". Ρε παιδιά, δεν μπορούσα να είμαι εδώ, γιατί έλειπα για το τραγούδι. Τους εξηγούσα ότι λείπω για αυτόν τον λόγο και θα είμαι την επόμενη ημέρα», ξεκαθάρισε.