Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: «Γιατί χαίρεσαι τόσο πολύ με την αρρώστια σου;» - Η "πληρωμένη" απάντηση στο πικρόχολο σχόλιο που δέχθηκε

Η πρώην παίκτρια του Big Brother έκλεισε στόματα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αφροδίτη Γεροκωνσταντή
Instagram / Αφροδίτη Γεροκωνσταντή

Την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Big Brother, ωστόσο μετά το τέλος του ριάλιτι η ίδια κατάφερε να αποκτήσει το δικό της κοινό και έκτοτε δημιουργεί περιεχόμενο στα social media, έχοντας χιλιάδες ακόλουθους.

Πολλές φορές, όμως, κάτω από την αναρτήσεις της σχολιάζουν πρόσωπα που δεν την ακολουθούν και προσπαθούν να την μειώσουν, επικρίνοντας τα κιλά και την εμφάνισή της (δείτε εδώ την αντίδρασή της μπροστά στις κάμερες). Σε ένα τέτοιο σχόλιο θέλησε να απαντήσει η ίδια πρόσφατα μέσα από την πλατφόρμα του Tik Tok, κλείνοντας στο στόμα του προσώπου που άφησε την πικρία του απέναντί της.

Το πικρόχολο σχόλιο που δέχθηκε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή για τα κιλά της και η απάντησή της

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χαίρεσαι τόσο πολύ με την αρρώστια σου (παχυσαρκία), και δεν κάνεις κάτι για αυτό», έγραφε συγκεκριμένα το σχόλιο που δέχθηκε.

Και εκείνη απάντησε: «Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι χαρά παίρνεις από το να αφήνεις ένα τέτοιου είδους σχόλιο σε μένα που ξέρεις ότι δεν χαμπαριάζω από αυτά. Ε; Αρρώστια κιόλας. Πιο άρρωστο είναι αυτό που κάνεις. Αντί να κάνεις ένα μπανάκι. Έλα στα Ελληνικά να χαρείς ένα μπάνιο εδώ, να φας στον παράδεισο. Έλα να απολαύσεις τη ζωή σου λίγο, γιατί έτσι όπως κάνεις φαίνεται το αντίθετο. Κρίμα».

Οι γυμνές της φωτογραφίες

Γυμνή πόζαρε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή για τον φωτογράφο Tony Kris και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Θέλησε για ακόμη μια φορά με αυτό τον τρόπο να περάσει το μήνυμα πως το γυμνό δεν είναι χυδαίο.

Πολλές φορές έχει δηλώσει πως έχει αυτοπεποίθηση και τα παραπάνω κιλά δεν θα την κρατήσουν πίσω από το να φοράει ότι θέλει και να ποζάρει όπως θέλει.

«Ταλαντεύεσαι, μάχεσαι μέσα σου συνεχώς... αφήνεσαι, μαζεύεσαι, απολαμβάνεις, τρομάζεις!

Χουχουλιάζεις για λίγο γλυκά μέσα σου και γουργουρίζεις από αποδοχή, ασφάλεια και ηδονή.
Αφήνεσαι να είσαι ΕΣΥ...
αφήνεσαι απλά να είσαι ο εαυτός σου!

(*απο την Στέλλα)!», έγραψε στην λεζάντα.

Δείτε επίσης: «Έχω φάει πολλή κατακραυγή για το γυμνό! Ο κόσμος δεν...» - Ξέσπασε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή για τα αρνητικά σχόλια