Στιγμές ευτυχίας για τον Νίκο Χατζηνικολάου και την Κρίστη Τσολακάκη - Τι συμβαίνει με τον 16χρονο γιο τους

Ημέρα χαράς για τον Κωνσταντίνο τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ημέρα χαρά είναι η σημερινή, Πέμπτη 7 Αυγούστου, για τον Νίκο Χατζηνικολάου και την σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη, καθώς ο μικρός τους γιος, Κωνσταντίνος, έχει τα γενέθλιά του. Έγινε μόλις 16 ετών και ο παρουσιαστής δεν μπορεί να διανοηθεί πως πέρασαν τόσο γρήγορα τα χρόνια.

Θέλησε να του ευχηθεί, λοιπόν, δημόσια, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του την οποία συνόδευσε με το πιο τρυφερό μήνυμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως δύο μέρες πριν γιόρταζε ο μεγάλος του γιος, Πάνος (δείτε εδώ πόσο πολύ του μοιάζει).

Οι ευχές του Νίκου Χατζηνικολάου για τα γενέθλια του 16χρονου γιου του

«Πότε έγινες 16 Κωνσταντίνε μου γλυκέ; Νομίζω ότι ήταν χθες που ήρθες στη ζωή μας… Χρόνια σου πολλά! Να είσαι γερός, χαρούμενος και ευτυχισμένος! Σε αγαπάμε πολύ! Υ.Γ. Το βράδυ μην αργήσεις πολύ…», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του (δείτε εδώ και την ξανθιά του κόρη).

Νίκος Χατζηνικολάου μικρός γιος
Instagram / Νίκος Χατζηνικολάου

Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του που "έφυγε" πρόσφατα

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχασε τον πατέρα τον περασμένο Ιούνιο, γεγονός που τον βύθισε στην θλίψη. Είχαν πολύ καλές σχέσεις και ο ένας είχε μεγάλη αδυναμία στον άλλον.

Την Τρίτη 15/8 λοιπόν, ο πατέρας κ. Παναγιώτης Χατζηνικολάου θα γιόρταζε την ονομαστική του εορτή. Ο δημοσιογράφος που δεν τον ξεχνάει λεπτό, θέλησε να κάνει μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πατέρα μου αγαπημένε ξημερώνει η γιορτή σου και εσύ δεν είσαι εδώ για να σου μιλήσω και να σε ευχαριστήσω για όσα έκανες για μένα... Ζεις μέσα στην καρδιά μου... Σε αγαπάω» έγραψε στην ανάρτησή του ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Στο πλευρό του είναι κάθε λεπτό η σύζυγός του - δείτε την εδώ.