«Πέρα απ’ ό,τι έχει γίνει με εμάς...» - Τα γυρίζει ο Τριαντάφυλλος για τον Σάκη Κατσούλη μετά την δημόσια "διαμάχη" τους

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πέρα απ’ ό,τι έχει γίνει με εμάς...» - Τα γυρίζει ο Τριαντάφυλλος για τον Σάκη Κατσούλη μετά την δημόσια

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Καλοκαίρι Yes, συνάντησε τον Σάκη Κατσούλη και έτσι ο ίδιος παραχώρησε μερικές δηλώσεις, ενάμιση μήνα μετά το Survivor All Star και την διπλή του νίκη. Απάντησε, λοιπόν, σε ερωτήσεις για τα επαγγελματικά του σχέδια και τις τηλεοπτικές προτάσεις που μπορεί να του έχουν γίνει, παραμένοντας ταπεινός στις δηλώσεις του.

Ακούγοντας το βίντεο, ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έχει κόψει κάθε επαφή με τον συγκεκριμένο παίκτη (δείτε εδώ την δημόσια διαμάχη του με τον πατέρα του Κατσούλη), θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο, μιλώντας αυτή τη φορά με τα καλύτερα λόγια για τον παλιό του φίλο.

Το νέο σχόλιο του Τριαντάφυλλου για τον Σάκη Κατσούλη

«Δεν έχω ιδέα εάν θα με δείτε κάπου τηλεοπτικά του χρόνου. Είμαστε μόνο διακοπές με φίλους, παρέες και οικογένεια, αυτό που μας έλειψε 6 μήνες και κάτι. Περνάμε τέλεια. Δεν έχω να σας πω κάτι. Πάλι back-to-back να συμμετάσχω σε παιχνίδι δεν νομίζω. Survivor και πάλι Survivor», είπε αρχικά ξεκαθαρίζοντας και για το «I’m a Celebrity Get Me Out of Here».

Σε ερώτηση για τις σκέψεις του περί παρουσίασης, δήλωσε: «Εγώ δεν μπορώ να φτάσω ακόμα τόσο ψηλά, στην παρουσίαση. Σαν παίκτης reality έχω μπει στις καρδιές των ανθρώπων, θεωρώ ότι δεν έχω εμπειρία να διαχειριστώ κάτι τέτοιο. Δεν έχω ασχοληθεί με κάτι τέτοιο, οπότε δεν νομίζω».

Δείτε επίσης: Υποψήφιος στις εκλογές ο Σάκης Κατσούλης - Η επίσημη ανακοίνωση λίγες μέρες μετά το τέλος του Survivor All Star και τη διπλή νίκη

Τότε ο Τριαντάφυλλος τόνισε: «Για άλλη μία φορά ο Σάκης απέδειξε ότι είναι σωστός. Σεβάστηκε τη δουλειά του δημοσιογράφου, έμεινε και μίλησε, για άλλη μία φορά έδειξε ποιος είναι. Πέρα απ’ ό,τι έχει γίνει με εμάς, εγώ θα λέω πάντα την αλήθεια. Έδειξε ότι σέβεται. Αυτό τα λέει όλα. Οφείλω να του πω μπράβο».