Survivor all star: «Αυτός ο καραγκίοζης» - Δημόσια ''διαμάχη'' για τον Τριαντάφυλλο με τον πατέρα του Σάκη Κατσούλη

«Να θυμίσω ότι στο τσάμπα live...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
triantafyllos_xatzinikolaou - sakiskats - instagram
triantafyllos_xatzinikolaou - sakiskats - instagram

Ο Τριαντάφυλλος και ο Σάκης Κατσούλης αποτελούσαν δύο καλούς φίλους του Survivor, ωστόσο από τη συμμετοχή του δευτέρου στο Survivor all star και μετά είδαμε να αλλάζουν φανερά οι ισορροπίες ανάμεσά τους.

Μετά τον τελικό και τη νίκη του Σάκη, αδερφή του λέγεται, πως προχώρησε σε μία όλο νόημα ανάρτηση στο instgaram, η οποία είχε ως αποδέκτη της τον Τριαντάφυλλο με τον τελευταίο να της απαντάει (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση ''καρφί'' του Τριαντάφυλλου στον πατέρα του Σάκη Κατσούλη

Ένα νέο και δημόσιο σχόλιο του πατέρα του Κατσούλη, ξανά για τον Ντάφυ, τον έκανε να μην κρατηθεί και να κάνει αποκαλύψεις για τη σχέση, που είχε με το γιο του, μέσα από δύο instagram stories.

Survivor  Σάκης Νταφυ

Survivor  Ντάφυ

Η τελευταία απάντηση του Τριαντάφυλλου στον Κατσούλη

Σε συνέντευξη του λοιπόν ο Σάκης Κατσούλης απάντησε στον Τριαντάφυλλο δηλώνοντας πως είναι μεγάλοι άνθρωποι για να μην μιλάνε επειδή έκανε παρέα με τον Γιώργο Κόρομι - δείτε εδώ όλα του τα λόγια.

Την Παρασκευή 14/7 στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes, ο Τριαντάφυλλος βλέποντας εκείνη την στιγμή την συνέντευξη του, έσπευσε να του απαντήσει.

«Χίλια συγγνώμη ρε Σάκη που σε στενοχώρησα. Πραγματικά!», δήλωσε αρχικά.

«Γενικά το ’21 με τον Σάκη περάσαμε πάρα πολλά και με την Μαριαλένα. Από τη στιγμή που μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι και ήμασταν στην ίδια ομάδα, ήμασταν αδέλφια. Και όλο αυτό κράτησε και μετά το παιχνίδι. Εγώ σπίτι του, εκείνος σπίτι μου, στο μαγαζί του, να κάνω live και να με στηρίζει. Γενικά ήταν μία σχέση αληθινή. Αδέλφια, αυτή είναι η λέξη. Όταν τελειώσαμε, να του θυμίσω, γιατί δεν ξέρει για ποιο λόγο ξύπνησα ένα πρωί μετά από 2 μήνες που τον στήριζα και έτρωγα βρισίδι στο Instagram, να σου θυμίσω πως κάτσαμε φάγαμε και κλαίγοντας λέγαμε για όσα περάσαμε.

Εκείνη τη στιγμή, είπαμε ότι εγώ μπορεί να πάω αλλά μπορεί και όχι… Και βάλαμε μία κόκκινη γραμμή, λέγοντας με όσα έχουμε περάσει από κάποιον άνθρωπο βάλαμε μια κόκκινη γραμμή την οποία εσύ αυτή την κόκκινη γραμμή την πέρασες Σάκη μου. Με στενοχώρησες και, δεν είναι ότι σε μισώ ή έχω πει κάτι για σένα με κακία. Αν χρειαστεί θα δώσω και το χέρι μου για σένα φίλε. Περάσαμε πολλά και ξέρεις ότι με πονάει όλο αυτό. Το ξέρεις πολύ καλά και ξέρεις ότι την ώρα που κλαίγαμε και δίναμε τον όρκο μας, ήταν εκεί ο κολλητός σου ήταν κάποια άτομα που τα είδες. Όλο αυτό με στεναχώρησε γιατί το 2021 θέλω να θυμηθείς τι έλεγες για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Πέρασες την κόκκινη γραμμή. Επιλογές μας είναι να θέλουμε κάποιον να τον κάνουμε φίλο. Εγώ δεν θα πέρναγα ποτέ την κόκκινη γραμμή του αδελφού μου», συμπλήρωσε.

«Σάκη μου επειδή θα το δεις, εσύ αθέτησες αυτά που λέγαμε κλαίγοντας. Θα μπορούσα να το πω αλλιώς. Ο Κόρο πάντα ήθελε να είναι στην Ντάφυς family. Πάντα μας ζήλευε και το έλεγες και εσύ. Ζήλευε την αγάπη. Θα μπορούσα να έλεγα "α ο Κόρο πάντα ήθελε να είναι μαζί μας οπότε σκέψου πονηρά και πες θέλει να έχουμε κοινό φίλο τον Σάκη και πήγαινε και όλα καλά" αλλά δεν είμαι τέτοιος», ολοκλήρωσε.