Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα - Μαμά για πρώτη φορά πρώην παίκτρια του Big Brother

Λίγο μετά τον γάμο της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα - Μαμά για πρώτη φορά πρώην παίκτρια του Big Brother

Μία χρονιά γεμάτη γεννητούρια είναι η φετινή, καθώς πολλές διάσημες μαμάδες έφεραν στον κόσμο τα νεογέννητα μωρά τους και πολλοί διάσημοι μπαμπάδες κράτησαν στα χέρια τους τα παιδάκια τους, γεμίζοντας πρωτόγνωρα συναισθήματα (δείτε εδώ ποιος Έλληνας μπασκετμπολίστας έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς).

Στις 7/8 μάλιστα, άλλη μία διάσημη γέννησε το πρώτο της παιδάκι. Η ίδια γνωρίστηκε με τον καλό της το 2022 και ερωτεύτηκε, ένα χρόνο αργότερα τον παντρεύτηκε και πλέον η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε, αφού βρίσκονται στο σπίτι τους με το μωρό τους.

Αυτή η πρώην παίκτρια του Big Brother έγινε μαμά για πρώτη φορά

Ο λόγος για την Ράνια Καραγιάννη (δείτε εδώ τον σύντροφό της και φωτογραφία από τον γάμο τους), την πρώην παίκτρια του Big Brother. Η ίδια συμμετείχε πριν από τρία χρόνια στο ριάλιτι και έκτοτε έχει αλλάξει εντελώς η ζωή της.

«Γιατί αυτός ο κόσμος, μας χρειάζεται πιο πολύ εμάς τις γυναίκες!!! Πριν γεννηθείς σε είχα αγαπήσει, όταν σε πρωτοαντίκρυσα ήξερα πως πιο όμορφη δεν θα μπορούσες να' σουν… Και τίποτα δεν θα υπήρχε πια σε αυτό τον κόσμο που δεν θα έκανα για σένα!!! Σπλάχνο μου… ζωή μου !! Sakis Nedel Το ευχαριστώ είναι λίγο στον Θεούλη και σε ΕΣΕΝΑ γι' αυτο το θείο δώρο!!!», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook ανακοινώνοντας τα ευχάριστα.

Γιατι αυτός ο κόσμος ,, μας χρειάζεται πιο πολύ εμάς τις γυναίκες !!! 🩷💕💕 Πριν γεννηθείς σε είχα αγαπήσει ,, όταν σε...

Posted by Ρανια Καραγιαννη on Monday, August 7, 2023

Αυτός ήταν ο πρώην σύντροφός της

Η Ράνια Καραγιάννη όταν μπήκε στο παιχνίδι ήταν 28 ετών και ο σύντροφός της, μέσα από τις φωτογραφίες που έφερε η εκπομπή GR Xpress στην δημοσιότητα, ήταν γύρω στα 45 με 50! Μιλάμε δηλαδή για περίπου 20 χρόνια διαφορά!

Η ίδια η Ράνια έχει δηλώσει μέσα στο ριάλιτι πως ήθελε μαζί του να κάνει 6 παιδιά! Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως εκείνος έχει ήδη ένα παιδί από προηγούμενη σχέση του, το οποίο και η παίκτρια του Big Brother έλεγε πως λάτρευε.

Δείτε τον σύντροφο της Ράνιας στο παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο, στο τέλος του ριάλιτι η ίδια ανακοίνωσε πως είχαν χωρίσει επίσημα.