«Μετά από έξι χρόνια αγάπης...» - Αγαπημένο ζευγάρι επιβεβαίωσε πως παίρνει διαζύγιο

Οριστικό τέλος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μετά από έξι χρόνια αγάπης...» - Αγαπημένο ζευγάρι επιβεβαίωσε πως παίρνει διαζύγιο

Τις τελευταίες ημέρες έχει σχολιαστεί έντονα η φημολογία πως ένα αγαπημένο ζευγάρι χώρισε έπειτα από 6 χρόνια κοινής πορείας και 1 χρόνο γάμου. Όπως φαίνεται ο έγγαμος βίος δεν τους έκανε καλό, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να χαράξουν χωρισμούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Οι φήμες περί χωρισμού κυκλοφορούσαν ήδη από τον Μάρτιο. Μπορεί οι περισσότεροι να έκαναν απλές εικασίες, όμως είχε κυκλοφορήσει μία φωτογραφία του άντρα, η οποία έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έδειχνε να επιβεβαιώνει το διαζύγιο. Πιο συγκεκριμένα, ο σύζυγος της αγαπημένης τραγουδίστριας βρέθηκε στους δρόμους περπατώντας χωρίς τη βέρα στο χέρι του, την οποία δεν είχε βγάλει ξανά μέχρι τώρα. Ο μάνατζερ ωστόσο έσπευσε να διαψεύσει όλες τις φήμες αυτές.

Αυτό το διαζύγιο επιβεβαιώθηκε

Μιλάμε για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τον Σαμ Ασγκάρι, που κάποτε έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι, κάνοντας καθημερινές αναρτήσεις στο Instagram.

Αυτές τις ημέρες αποκλειστικό ρεπορτάζ του TMZ ανέφερε πως χώρισαν ύστερα από έναν τεράστιο τσακωμό λόγω δημοσιεύματος που θέλει την τραγουδίστρια να τον έχει κερατώσει. Όπως φαίνεται ο Σαμ, πίστεψε τις φήμες αυτές με αποτέλεσμα να καβγαδίσουν τόσο πολύ που να φύγει από το σπίτι και πλέον να μένουν σε διαφορετικά σπίτια.

Τελικά το διαζύγιο τους επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον Σαμ που το ανακοίνωσε στο προφίλ του στο Instagram...

«Μετά από έξι χρόνια αγάπης και αφοσίωσης ο ένας προς τον άλλο, η γυναίκα μου και εγώ αποφασίσαμε να δώσουμε ένα τέλος στο κοινό μας ταξίδι. Θα διατηρήσουμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλο και της εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Άσχημα συμβαίνουν. Το να ζητήσω ιδιωτικότητα θα ήταν γελοίο, οπότε ζητώ από τον καθένα σας συμπεριλαμβανομένων των Media να είναι ευγενικοί και προσεκτικοί», έγραψε χαρακτηριστικά σε στόρι του.

Δείτε επίσης: Αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών ανακοίνωσε πως χωρίζει μετά από 7 χρόνια γάμου

Britney Spears διαζύγιο

Aπό την άλλη η Μπρίτνεϊ έκανε μια διαφορετική ανάρτηση, αφού έδειξε πόσο όμορφα περνάει δίπλα στη θάλασσα κάνοντας ιππασία, μη μπορώντας να διαλέξει ποιο άλογο να αγοράσει.