Δίπλα δίπλα σε πανηγύρι στην Κρήτη - Η νέα κοινή ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Έχουν πάρει σβάρνα τα ελληνικά νησιά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ευρυδίκη Βαλαβάνη / Γρηγόρης Μόργκαν
Instagram / Ευρυδίκη Βαλαβάνη / Γρηγόρης Μόργκαν

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπορεί ακόμα να μην έχει επιβεβαιώσει την σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν, ωστόσο σε κάθε μέρος που η ίδια έχει βρεθεί για τις καλοκαιρινές τις διακοπές, ο ίδιος είναι στο πλευρό της, φουντώνοντας τις φήμες που τους θέλουν μαζί.

Το βράδυ της Πέμπτης 17/8, μάλιστα, δημοσίευσαν μία φωτογραφία τους στο Instagram σε story, όπου διασκέδαζαν μαζί με μεγάλη παρέα, πιθανώς σε κάποιο πανηγύρι στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στα Χανιά, με τους δυο τους να κάθονται δίπλα δίπλα στο τραπέζι και να χαμογελούν στον φακό (δείτε εδώ τα φιλιά που της έστελνε στην κάμερα).

Δείτε επίσης: «Ευρυδίκη μου ο χωρισμός με τον Κωνσταντίνο σου πήγε βρε αγάπη μου» - Η εκρηκτική topless φωτογραφία της Βαλαβάνη από την Τήνο και τα σχόλα που ακολούθησαν

Η νέα κοινή ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Βαλαβάνη Μόργκαν διακοπές

Το σχόλιο του Βασάλου για τα ερωτικά της πρώην του

Το μεσημέρι του Σαββάτου 8/7, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Στέλλα Ανδρεάδου, που είναι οι τελευταίοι που αποχώρησαν από το Survivor All Star, πέρα από την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Όταν ξεκίνησε η κουβέντα για την σχέση του Μάριου Πρίαμου με την ξανθιά παίκτρια (δείτε εδώ την αλήθεια για το μεταξύ τους), έγινε θέμα το αν ένας άντρας και μία γυναίκα μπορούν να είναι απλά φίλοι. Και τότε το θέμα κατέληξε στον personal trainer και στις φιλικές σχέσεις που διατηρεί με την πρώην του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Άρχισαν, λοιπόν, να τον ρωτούν πως γίνεται να έμειναν φίλοι και πώς του φαίνεται που εκείνη ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο με τον νέο της σύντροφο (δείτε άλλη μία κοινή τους ανάρτηση), αν και δεν έχει παραδεχθεί πως έχει προχωρήσει τη ζωή της.

«Προφανώς και είμαστε φίλοι με την Ευρυδίκη. Δε παρακολουθείς τι ανεβάζουμε στο Instagram; Τα πάντα βλέπω. Γιατί να μη βλέπω τι ανεβάζει; Έχουμε μια άριστη σχέση με την Ευρυδίκη. Άριστες», ήταν η απάντησή του αρχικά και μόλις τον ρώτησαν για τη νέα της σχέση πρόσθεσε: «Τι θα γίνει η Ευρυδίκη, καλόγρια, μετά από εμένα;».