«Κάτσαμε ώρα αγκαλιασμένοι και κλάψαμε μαζί, έναν μήνα μετά πέθανε» - Τσακίζει κόκκαλα η εξομολόγηση του Χάρη Ρώμα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε πρόσφατα μία συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στο δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου, όπου μίλησε αναλυτικά για την καριέρα του και για τις στιγμές "σταθμός" σε αυτή, ενώ αναφέρθηκε και στη ζωή του (δείτε εδώ τις δηλώσεις του για την γυναίκα του) και όσα θα άλλαζε εάν είχε τη δυνατότητα.

Όταν ρωτήθηκε, όμως, για την πιο συγκινητική και "δυνατή" στιγμή που βίωσε μέσα στα τόσα χρόνια που εργάζεται ως ηθοποιός, εξομολογήθηκε ένα περιστατικό που τον σημάδεψε και θα το "κουβαλάει" μέσα του σε όλη του τη ζωή.

Η πιο συγκινητική στιγμή στην καριέρα του Χάρη Ρώμα

Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή στην καριέρα σας;

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν η, συγχωρεμένη πλέον, Μαριάννα Βαρδινογιάννη κανόνισε να έρθω σε επαφή με μια καρκινοπαθή δεκαεξάχρονη που φιλοξενείτο στο ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ και ζητούσε επίμονα να με δει. Όταν μπήκα στο θάλαμο, ήταν μόνη της, ανακαθισμένη στο κρεβάτι της. Παρότι είχαν πέσει όλα τα μαλλιά της από τις χημειοθεραπείες, είχε ένα από τα πιο ωραία πρόσωπα που έχω δει, στο οποίο δέσποζαν δύο καστανά τεράστια μάτια με θυμωμένο βλέμμα, σχεδόν άγριο.

«Είσαι θυμωμένη;» την ρώτησα. «Είμαι πολύ θυμωμένη», μου απάντησε. «Γιατί ξέρω ότι θα πεθάνω πριν προφτάσω να δω τον κόσμο καλά. Ζήτησα να σε συναντήσω γιατί το μόνο πράγμα, που με κάνει να χαμογελάω, είναι οι τηλεοπτικές σειρές του». Την αγκάλιασα. Κάτσαμε ώρα αγκαλιασμένοι και κλάψαμε μαζί, έναν μήνα μετά πέθανε.

Δείτε επίσης το αποκλειστικό μας: «Είναι μεγάλη σε ηλικία και σβήνει από μέρα σε μέρα» - Η εξομολόγηση του Χάρη Ρώμα στο YOU!

Χάρης Ρώμας

Αν γράφατε μια σειρά για τη δική σας ζωή, ποιος θα ήταν ο τίτλος;

«Ο Χάρης που αγαπάει το φως».

Αν είχατε ένα μαγικό ραβδάκι, τι θα αλλάζατε στη ζωή σας;

Λιγότερο φθόνο εκ μέρους των ανθρώπων προς τους συνανθρώπους μας