Ξαπλωμένη στην άμμο με λουλουδάτο μικροσκοπικό μπικίνι στην Κρήτη - "Αναβρασμός" στο Instagram με το κορμί και τα πανύψηλα πόδια της Ναταλί Κάκκαβα

Η φωτογραφία με τα εκατοντάδες σχόλια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ναταλί Κάκκαβα
Instagram / Ναταλί Κάκκαβα

Η Ναταλί Κάκκαβα, μετά την απόφαση που πήρε με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να πουλήσουν το σπίτι τους (δείτε εδώ αναλυτικά), ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και αυτές τις μέρες βρίσκονται στην Κρήτη. Πρόκειται για ένα νησί με "ζωή", γεμάτο όμορφα τοπία και γαλάζια νερά.

Σε μία από τις πιο γνωστές και εξωτικές παραλίες του νησιού φωτογραφήθηκε μάλιστα η δημοσιογράφος την Παρασκευή 18/8, δημοσιεύοντας τις εικόνες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πόζαρε μέσα στο νερό με το λουλουδάτο μπικίνι της, χωρίς ίχνος φίλτρου και ρετούς και τρέλανε τους ακόλουθούς της με το κορμί και τα πανύψηλα πόδια της.

Δείτε επίσης: Μετά την ανακοίνωση για το πωλητήριο στο σπίτι τους - Το φιλί του Γρηγόρη Γκουντάρα με την Ναταλί Κάκκαβα στο στόμα

Οι φωτογραφίες της Ναταλί Κάκκαβα με μπικίνι στην Κρήτη

«Όταν το καλύτερο φίλτρο είναι το ίδιο το τοπίο.. Ελαφονήσι...», σημείωσε.

Το πραγματικό της πρόσωπο

Την Κυριακή 22/1 η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες της, τη μία με full make up, επαγγελματικά φώτα και φίλτρα και επεξεργασία, και την δεύτερη κατά την οποία ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της, αλλά δεν φοράει ίχνος μακιγιάζ και φαίνεται ξεκάθαρα το πραγματικό της πρόσωπο.

Με αυτό τον τρόπο, λοιπόν, θέλησε να δείξει πως πολλές φορές η εικόνα που δείχνει ο καθένας να μην είναι η πραγματική, αλλά δεν έχει καμία σημασία, διότι αυτό που μετράει στο τέλος είναι ο χαρακτήρας κάθε ανθρώπου, γιατί αυτός είναι που κάνει τα αγαπημένα πρόσωπα που μπορεί να βρίσκονται στη ζωή όλων, να αγαπήσουν τον άνθρωπο που έχουν δίπλα τους.

«Η άλλη πλευρά του εαυτού μου.. Με τέλειο makeup και μαλλιά και φυσικά τα κατάλληλα φίλτρα.. Τελικά τι έχει σημασία? Αυτό που βλέπουμε στην οθόνη μας ή ο χαρακτήρας που κρύβεται πίσω από την τέλεια επεξεργασμένη εικόνα.. Ας είμαστε λοιπόν προσεκτικοί και να μην ενθουσιαζόμαστε από το τέλειο περιτύλιγμα.. Στο τέλος της ημέρας όσοι μας αγαπούν μας δέχονται για την αλήθεια μας..», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και έδειξε την αλήθεια της περνώντας το μήνυμά της.

Ναταλί Κάκκαβα

Ναταλί Κάκκαβα γιος