Δύσκολες ώρες για την Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Τα παιδιά δηλαδή φρίκαραν» - Έμεινε εγκλωβισμένη 6 ώρες στο αμάξι

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Τα παιδιά δηλαδή φρίκαραν» - Έμεινε εγκλωβισμένη 6 ώρες στο αμάξι

Την Πέμπτη 17/8 ξέσπασε φωτιά σε βυτιοφόρο όχημα στο ύψος της Κακιάς Σκάλας στην Αθηνών - Κορίνθου, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι δρόμοι και από τις δύο πλευρές, με τον φόβο πιθανής έκρηξης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι που ταξίδευαν με τα αυτοκίνητά τους να μείνουν χωρίς νερό και λοιπές προμήθειες για πολλές ώρες, γεγονός που δημιούργησε μεγάλη σύγχυση.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που ταξίδευαν και περνούσαν από το σημείο εκείνη την ώρα ήταν και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία όσο βρισκόταν εκεί ενημέρωνε μέσω stories το κοινό της για το τι συμβαίνει, εξηγώντας πως δεν υπήρχε σωστή ενημέρωση από τους αρμόδιους, ενώ οι βοήθειά τους έφτασε πολύ αργά, λίγο πριν ξεκινήσουν τα οχήματα να κινούνται και πάλι.

Η παρουσιάστρια βρισκόταν εκεί μαζί με τα παιδιά της (δείτε εδώ τον 17χρονο γιο της), τα οποία σοκαρίστηκαν από την όλη κατάσταση. Κατάφεραν να φτάσουν στα Μέγαρα 6 ώρες αργότερα, με την ταλαιπωρία να είναι εμφανής στο πρόσωπο και στο βλέμμα της ίδιας.

Δείτε επίσης: Καλοκαίρι Yes: «Παιδάκια διψούσαν, άνθρωποι έκαναν την ανάγκη τους δίπλα μας» - Αδιανόητη μαρτυρία για τον αποκλεισμό στην Αθηνών - Κορίνθου

Η περιπέτεια της Ντορέττας Παπαδημητρίου στον αποκλεισμό της Αθηνών - Κορίνθου

«Εννιά η ώρα άνοιξε ο δρόμος, εννιά παρά πέντε μας έφεραν κι ένα μπουκάλι νερό. Φτάσαμε στα Μέγαρα γιατί πεινάμε, τα παιδιά δηλαδή φρίκαραν από την πείνα. Δεν έχω λόγια, αλλά έχω να πω ευχαριστώ γιατί μας στείλατε πάρα πολλά μηνύματα και για να μας ενημερώνετε για το τι γίνεται και για να μας πείτε αν θέλουμε κάτι να μας φέρετε εσείς που είστε στις γύρω γύρω, κοντά στην περιοχή. Ευχαριστούμε πολύ. Αυτά», είπε στο τέλος της περιπέτειας η ίδια.