«Δείτε το πριν το κατεβάσουν» - "Σούσουρο" γύρω από το βίντεο του Χρήστου Μάστορα με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Δεν κρύβεται πια!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χρήστος Μάστορας / Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Instagram / Χρήστος Μάστορας / Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Ο Χρήστος Μάστορας περνά τον Αύγουστο του πραγματοποιώντας την καλοκαιρινή του περιοδεία σε διάφορες πόλεις και νησιά της Ελλάδας, στην οποία τον ακολουθεί και η σύντροφός του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Έχουν αποφασίσει πως η δουλειά δεν θα σταθεί εμπόδιο για τους δυο τους και πως θα απολαύσουν την κάθε στιγμή που τους δίνεται μαζί.

Έτσι, σε κάθε "διάλειμμα" από τη μουσική σκηνή, πηγαίνουν βόλτες στα μέρη που επισκέπτονται, κάνουν βουτιές στη θάλασσα και γεμίζουν αναμνήσεις. Ο τραγουδιστής, αν και προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ και να δημοσιεύει όσα λιγότερα μπορεί για την σχέση τους (δείτε εδώ τη μοναδική φωτογραφία τους που έχει ανεβάσει), την Παρασκευή 18/8 κοινοποίησε μία σειρά από βίντεο και φωτογραφίες από τις διακοπές του και στο τελευταίο slide βρίσκεται ένα βίντεο με κοντινό πλάνο στην καλή του την ώρα που εκείνη συζητά σε νυχτερινό κέντρο με κάποια φίλη της.

Δείτε επίσης: Δημόσια διαφωνία για Χρήστο Μάστορα και Καληφώνη - Το σχόλιο του στη Γαρυφαλιά (Βίντεο)

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Χρήστος Μάστορας με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

«Δείτε το πριν το κατεβάσουν… Summer of '23», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος στη λεζάντα.

Το ρομαντικό δείπνο και η έκπληξη για την επέτειό τους

Το βίντεο δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 2/8 στο instagram της Καληφώνη (δείτε εδώ το τραγούδι, που θα βγάλει ο Μαστορας για την καλή του).

Όπως λοιπόν βλέπουμε οι δύο τους δειπνούσαν ρομαντικά στον εξωτερικό χώρο εστιατορίου, όταν ξαφνικά έπεσαν βεγγαλικά με το σερβιτόρο να εμφανίζει μία τούρτα, δίνοντας στο Μάστορα μια μεγάλη ανθοδέσμη, την οποία και προσέφερε στη Γαρυφαλιά.

Η Καληφώνη δεν πίστευε στα μάτια της με όσα συνέβαιναν ξαφνικά μπροστά της, δίνοντας ένα καυτό φιλί στο στόμα του αγαπημένου της!

«Happy Anniversary. Κάθε μέρα και πιο ερωτευμένη μαζί σου», έγραψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.