Εξορμήσεις με γιοτ, φαγητό δίπλα στη θάλασσα & καταδύσεις - Ονειρικές διακοπές για τον Αντώνη Σρόιτερ και την Ιωάννα Μπούκη

Οι αναρτήσεις τους στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Ο Αντώνης Σρόιτερ πέρασε το φετινό του καλοκαίρι με την οικογένεια του. Ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ALPHA, γέμισε μπαταρίες στα ελληνικά νησιά που επισκέφθηκε με την σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη, τα παιδιά τους και φίλους, ώστε να είναι έτοιμος και ξεκούραστος για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Είναι δεμένη και όποτε βρίσκει χρόνο κάνει διάφορα ταξίδια στο εξωτερικό (δείτε εικόνες από την Μαλαισία) και εξορμήσεις εντός Ελλάδας.

Oι διακοπές Σρόιτερ - Μπούκη

Και οι δυο στους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Instagram, έχουν μοιραστεί διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές τους που ήταν πλάι στη θάλασσα.

Ο Αντώνης Σρότερ μοιράστηκε ένα βίντεο από διάφορες στιγμές που έτρωγαν δίπλα στην παραλία, έκαναν βόλτα με γιο κάνοντας καταδύσεις, αλλά και τοπία που έβλεπαν.

Δείτε επίσης: Ο γάμος τους κράτησε μόλις 4 μήνες - Αυτή ήταν η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ πριν την Ιωάννα Μπούκη

Οι σχέσεις τους μέσα στο σπίτι

Καλεσμένος στην εκπομπή Έλεος ο Αντώνης Σρόιτερ είχε εξομολογηθεί: «Δεν είμαι αυτός ο τύπος που θα με σπρώξεις και θα με κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά 9 στις 10 περιπτώσεις είμαι πάρα πολύ ήρεμος. Είναι το ύφασμα τέτοιο, ότι πάμε να κάνουμε μια δουλειά και τσακωνόμαστε αργότερα. Μετά βαριέμαι συνήθως να τσακωθώ, οπότε περνάει αυτό.

Τους βαριέμαι πολύ τους τσακωμούς, ούτε στην προσωπική μου ζωή τσακώνομαι. Είναι το τέρας της αδιαφορίας, αυτός που δεν μιλάει. Νομίζω πως ο άνδρας στους καβγάδες, όσο λιγότερο μιλάει, τόσο περισσότερα κερδίζει.

Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 11 χρόνια, έχουν περάσει απ΄όλες οι στιγμές. Στις έντονες στιγμές, αλλάζω δωμάτιο, αλλάζω όροφο και στην τρίτη αλλάζω σπίτι, θα βγω βόλτα. Δεν είναι θέμα ψυχραιμίας, είναι αυτοσυντήρησης. Εκείνη όμως γίνεται χειρότερα».