«Έχω κάνει...» - Η αποκάλυψη της Κόνι Μεταξά για τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της

Πόση διαφορά είδε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κόνι Μεταξά είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram. Διατηρεί ένα προφίλ με χιλιάδες followers και καθημερινά κάνει διάφορες αναρτήσεις από βόλτες της, σκέψεις της και εξορμήσεις της. Πριν κάποιες ώρες ωστόσο, αποφάσισε να κάνει Q&A και να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε λοιπόν, ήταν και εκείνη σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο της και δεν δίστασε να απαντήσει αποκαλύπτοντας τα δυο πράγματα που έχει κάνει.

Η αποκάλυψη της Κόνι Μεταξά για τις παρεμβάσεις στο πρόσωπό της

«Έχω κάνει μπότοξ, τώρα βέβαια δεν έχω κάνει αλλά θέλω. Έχω κάνει και μεσοθεραπεία, στην μεσοθεραπεία να πω την αλήθεια δεν είδα τεράστια διαφορά, έχω κάνει δύο φορές στη ζωή μου, δύο φορές από όλες τις φορές που πρέπει να το κάνεις. Δεν είδα τεράστια διαφορά, το μπότοξ μου αρέσει απλά δεν μου αρέσει αυτό που το κάνει τόσο έντονο. Μου αρέσει το mini μπότοξ που απλά δεν δημιουργούνται ρυτίδες», αποκάλυψε η Κόνι Μεταξά.

Δείτε επίσης: «Δεν μπορώ να το πιστέψω το bullying που τρώω για την εγκυμοσύνη» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Κόνι Μεταξά

Ο εκνευρισμός της Κόνι Μεταξά σε ερώτηση για τον Λευτέρη Πανταζή

Πολύ συχνά κάνει Q & A με τους ακόλουθούς της, ώστε να την μαθαίνουν και εκείνοι καλύτερα, αλλά και να τους παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται, αφού πολλές φορές μιλά για τα προϊόντα που χρησιμοποιεί και τα ρούχα της, ωστόσο το βράδυ του Σαββάτου 12/8, οι ερωταπαντήσεις αυτές πήραν άλλη τροπή.

Πιο συγκεκριμένα, ένας follower την ρώτησε για την καριέρα της και την επιτυχία που έκανε και αν θεωρεί πως αυτή σχετίζεται με την βοήθεια που είχε και μπορεί να έχει από τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή (δείτε εδώ πόσα λεφτά είχε βγάλει μέσα σε 9 μήνες). Η ίδια, λοιπόν, τότε ξέσπασε.

«Το definition του nepo baby, είναι άνθρωποι που έχουν celebrity parents και έχουν πετύχει στον ίδιον χώρο με τους γονείς τους. Οπότε από αυτή την άποψη ναι είμαι. Αν θέλεις να παραδεχτώ ότι δεν έχω δουλέψει καθόλου στη ζωή μου και τα έχει κάνει όλα για εμένα ο πατέρας μου, δεν μπορώ να το παραδεχτώ γιατί δεν είναι αλήθεια. Σε κάλυψα;», είπε χαρακτηριστικά.