Ντυμένη στα ροζ πόζαρε ευτυχισμένη στην αγκαλιά του - Διακοπές στην Ιταλία Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος

Οι βόλτες τους γνωστούς δρόμους, οι οινογνωσίες και οι τρυφερές στιγμές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Έχοντας επισκεφθεί μέρη της Ελλάδας, Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος ετοίμασαν βαλίτσες και έφυγαν με το αεροπλάνο για την Ιταλία. Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να διασκεδάσει εκτός Ελλάδος και να περάσει λίγες ρομαντικές στιγμής.

Με μια αναπάντεχη συνάντηση ήταν εκείνη που έφερε το ζευγάρι κοντά και από τότε είναι αχώριστο. Γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα πριν αρκετά χρόνια σε τραπέζι φίλων όταν εκείνος ήταν παντρεμένος αλλά και η ίδια. Μετά από ενάμιση χρόνο συναντήθηκαν ξανά τυχαία.

«Είχα εντυπωσιαστεί από εκείνην όταν τη γνώρισα -για τον χαρακτήρα της, την προσωπικότητά της, την αυταπόδεικτη εξωτερική της εμφάνιση- αλλά ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου ότι αυτό θα προχωρούσε. Πίστευα πως θα είμαστε απλά δύο καλοί φίλοι. Την πρώτη κίνηση την έκανε η Βάσω - νομίζω πως ένιωθα άβολα να την κάνω εγώ, γιατί δεν ήξερα πώς θα το έπαιρνε εκείνη», είχε εξομολογηθεί ο σεφ.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου του 2019 (δείτε φωτογραφίες) και μέχρι σήμερα παραμένουν πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι.

Φωτογραφίες από το ταξίδι Σουλτάτου - Λασκαράκη στην Ιταλία

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός κάνει διάφορες αναρτήσεις από το ταξίδι τους, δείχνοντας όλα τα όμορφα μέρη που έχουν επισκεφθεί.

Το νέο βήμα του σεφ

Ένα νέο βήμα στη ζωή του αποφάσισε να κάνει ο Λευτέρης Σουλτάτος, με την σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη να είναι συνεχώς στο πλευρό του και να τον στηρίζει. Ο σεφ κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές για τον Δήμο Ηρακλείου στην Κρήτη.

Την είδηση έκανε γνωστή εντελώς ξαφνικά με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram και ένα μακροσκελές κείμενο - δείτε εδώ τι έγραψε.

Η σύζυγός του, Βάσω Λασκαράκη τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και επιλογή και θέλησε να του ευχηθεί καλή επιτυχία και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός έκανε repost την ανάρτηση του και έγραψε «Καλή επιτυχία αγάπη μου».

Λευτέρης Σουλτάτος εκλογές Κρήτη