Σπαράζει καρδιές η Σοφία Λεοντίτση: «10 μήνες μια κόλαση! Βιώνω τον απόλυτο εφιάλτη από...»

«Η ζωή είναι άδικη πολλές φορές μαζί μας και κλεινόμαστε να πληρώσουμε αμαρτίες άλλων»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπαράζει καρδιές η Σοφία Λεοντίτση: «10 μήνες μια κόλαση! Βιώνω τον απόλυτο εφιάλτη από...»

Η Σοφία Λεοντίτση έκανε μια πολύ συγκινητική και σπαρακτική ανάρτηση για τον πατέρα της ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 10 μήνες. Η πρώην παίκτρια του My style Rocks, μίλησε μέσα από την καρδιά της για τα όσα βιώνει αυτό το διάστημα.

Η επιχειρηματίας πλέον (αφού άνοιξε το δικό της μαγαζί), εξομολογήθηκε τα όσα έμαθε από τον πατέρα της αλλά και τον πόλεμο που δέχεται λόγω λαθών που έκανε στη ζωή του τα οποία τώρα επιβαρύνουν την ίδια.

Η ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση

«10 μήνες μια κόλαση
10 μήνες άλλαξε κάθε τι δεδομένο
10 μήνες και δεν θα είμαι ποτε ξανά η Σοφία που έμεινε πίσω την στιγμή που εσβησε.
Δεν θα ξεχάσω όμως ότι καλό πήρα από το μπαμπά μου επειδή 10 μήνες τώρα βιώνω τον απόλυτο εφιάλτη από τις λανθασμένες επιλογές του. Έναν άνθρωπο τον αγαπάς και τον τιμάς για όλα ετσι δεν λένε.. Δεν του γυρνάς τη πλάτη στ άσχημα. Και εγώ οφείλω πολλά στο μπαμπά μου. Χάρη σε εκείνον περασα και πολύ καλα στη ζωή μου κ οφείλω να το θυμάμαι. Τώρα δεν περνάω κι έχει επίσης την ευθύνη. Όμως δεν έπαψα στιγμή να τον αγαπάω. Και επειδή του μοιάζω σήκωσα το κεφάλι μου να φτιάξω τα σπασμένα ξεκινώντας τη δική μου ζωή επαγγελματικά κουτσή αλλα ικανή. Η ζωή είναι άδικη πολλές φορές μαζι μας και κλεινομαστε να πληρώσουμε αμαρτιες άλλων. Για κάποιον λόγο συμβαίνει κ αυτο. Ομως, παλι τον αγαπαω και εύχομαι να ειναι καλά παρ ότι ξέρω πως ακόμα δεν ειναι.. γιατί κ εκείνος αγαπούσε πολυ το παιδί που μεγάλωσε και ήθελε να του προσφέρει όχι να το επιβαρύνει. Εύχομαι η δική μου η αγάπη να τον αναπαύει και να ειναι μια συγχωρεμένη ψυχή, γιατί ο μπαμπάς μου ήταν ενας πολυ καλός άνθρωπος που σήμερα όμως αμαυρώνεται η μνήμη του απο κάποιους που απο τα χερια του είδαν και έφαγαν.. δυστυχως όμως σαν την οικογένεια δεν είναι κανεις εκεί έξω και οι γύρω γύρω θα σε θυμουνται μονο για το λάθος και όχι τις ευεργεσίες σου.
Μπαμπά μου…

Δείτε επίσης: «Κάθε μέρα απογοητεύομαι που προσπαθώ να χάσω τα κιλά» - Η σημερινή εικόνα της Σοφίας Λεοντίτση

Σοφία Λεοντίτση πατέρας

H ανάρτηση που είχε κάνει όταν πέθανε ο μπαμπάς της

«Αυτός ήταν ο τελευταίος μας χορός τελικά.. την ήμερα που σε τίμησα και έδωσα στον Γιαννάκη μας το όνομα σου.. Ήμουν το στερνοπούλι σου, η μεγάλη αγάπη της ζωής σου χαίρομαι πολύ που πρόλαβες έστω να ζήσεις πολύ σημαντικά στάδια της ζωής μου, ειδες το νέο σου εγγονάκι και είμαι υπερήφανη που ήμουν η κόρη σου.

Είμαι στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσω λοιπόν ότι ο Λεοντίτσης δεν είναι πλέον μαζί μας. Κουράστηκε φαίνεται..άνοιξε φτερά και πέταξε όρθιος και ξαφνικά. Όσοι τον αγαπήσατε (και είστε πολλοί απ ότι έχω καταλάβει τις τελευταίες δυο μέρες) σας ευχαριστω.. Όσοι επιθυμείτε να τον αποχαιρετήσετε θα σας περιμένει την Τετάρτη στις 11 το πρωι στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο χωριό μας στη Μελιγου Μπαμπά μου είσαι ο μεγαλύτερος μαχητής άρχοντας και αρσενικός, που γνώρισα ποτε στη ζωή μου.. εισ το επανιδείν», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Σοφία Λεοντίτση.

Η ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση για την απώλεια του πατέρα της