6 χρόνια από τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη: Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη

«Δεν μου λείπετε γιατί σας έχω μέσα μου»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Έξι ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που η Ζωή Λάσκαρη άφησε την τελευταία της πνοή. Μια απώλεια που σόκαρε τον καλλιτεχνικό κόσμο, μια απώλεια που μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Ο Ηλίας Ψινάκης, ένας πολύ καλός της φίλος, με αφορμή την.. επέτειο αυτή δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μια κοινή του φωτογραφία με τη Ζωή Λάσκαρη αλλά και με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ορισμένες σκέψεις του.

Το tweet του Ηλία Ψινάκη

«Μια “Ζωή” μαζί! Από πολύ νέοι… Τέτοιες μέρες μου την έκανες ξαφνικά. Ξέρω ότι είσαι με το Αλικάκι και δεν ανησυχώ… Δεν μου λείπετε γιατί σας έχω μέσα μου. Απλώς τα καλοκαίρια, σας σκέφτομαι ακόμα πιο πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ και την ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη για τα 6 χρόνια από τον θάνατο της Ζωής.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: "Μου λείπει η Ζωή πολύ. Η απουσία είναι μόνιμη"

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος κάνοντας τον δικό του απολογισμό για το 2020 στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης, συγκινεί με τα λόγια του για την γυναίκα της ζωής του Ζωή Λάσκαρη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η συμβίωση μας με την Ζωή διήρκησε 41 χρόνια. Περάσαμε φουρτούνες, περάσαμε μπουνάτσες, περάσαμε πολλές φάσεις στη ζωή μας αλλά το ότι μείναμε 41 χρόνια μαζί, και περισσότερα εάν δεν έφευγε έτσι όπως έφυγε ξαφνικά τον Αύγουστο του 2017, θα ήμασταν ακόμα μαζί».

«Αυτές τις γιορτές μου λείπει η Ζωή πολύ. Αλλά με αυτό το κενό, αυτή τη μόνιμη απουσία μαθαίνει και ζει κανείς. Με διάφορες εκδηλώσεις, διάφορες επιλογές, διάφορους κύκλους που ανοίγουν και κλείνουν αλλά η απουσία είναι μόνιμη» πρόσθεσε με ειλικρίνεια.