Οι συνεργάτες της την απαθανάτισαν με μαγιό και δημοσίευσαν τις φωτογραφίες της - Το σώμα της Ναταλίας Γερμανού στα 58

Οι διακοπές με τον Ραφαηλίδη και τη Νικόλιζα στην Κρήτη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ναταλία Γερμανού
Instagram / Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές, απολαμβάνοντας τον χρόνο που της απομένει πριν επιστρέψει στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, μαζί με την ομάδα της. Βρίσκεται στην Ελούντα της Κρήτης και μαζί της αυτές τις μέρες βρίσκονται και δύο από τους συνεργάτες της στο κανάλι.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και την Εβελίνα Νικόλιζα. Οι δυο τους, μάλιστα, την Δευτέρα 21/8 δημοσίευσαν στα προφίλ τους στο Instagram φωτογραφίες της παρουσιάστριας από την παραλία, φορώντας το γαλάζιο μπικίνι της, δείχνοντας το κορμί της χωρίς ρετούς και επεξεργασίες.

Το σώμα της Ναταλίας Γερμανού

Η ίδια προσέχει πολύ το σώμα της, κάνοντας γυμναστική και διατροφή όλο το χρόνο, γι' αυτό και έχει καταφέρει να διατηρεί αυτό το σώμα στα 58 της (δείτε εδώ το πρόσωπό της χωρίς ρετούς).

Ραφαηλίδης Γερμανού

Νικόλιζα Γερμανού

Ποιος δεν θα βρίσκεται μαζί τους από τη νέα σεζόν

H εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται σημειώνει μεγάλη επιτυχία στον ALPHA και για το λόγο αυτό της δόθηκε το πράσινο φως και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ωστόσο, ενώ είχε ανακοινωθεί πως δεν φεύγει κανείς από το πάνελ, πλην του Χάρη Λεμπιδάκη (δείτε που πηγαίνει), έσκασε ξαφνικά μια αποχώρηση.

Πρόκειται για την αποχώρηση ενός πολύ στενού συνεργάτη της Ναταλίας Γερμανού, αφού ήταν πολύ κοντά στην παρουσιάστρια και έπαιζε σημαντικό ρόλο στη ροή της εκπομπής.

Ήταν άνθρωπος που βρισκόταν στην παραγωγή και χρόνια συνεργάτης της παρουσιάστριας, κάτι που έκανε ακόμη πιο δύσκολη τη θέση της με την απόφαση της αποχώρησης του.

Ο λόγος για τον παραγωγό Άγγελο Σακελλαρίου, ο οποίος έκανε γνωστή την είδηση μέσα από το προφίλ του στο Facebook. Μάλιστα του σχολίασε και η Ναταλία Γερμανού «Τι θα κάνω χωρίς εσένα. παραγωγάρα μου ευχαριστώ για όλα».

...

Posted by Angelos Sakelariou on Tuesday, August 1, 2023