Μεγαλώνει η οικογένεια της Αντζελίνας Χαλντέντα από το The Bachelor - Η πρόταση γάμου και οι φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα

Σε πελάγη ευτυχίας η κουμπάρα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αντζελίνα Χαλντέντα
Instagram / Αντζελίνα Χαλντέντα

Η Αντζελίνα Χαλντέντα έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο The Bachelor, διεκδικώντας τον Παναγιώτη Βασιλάκο με την έντονη προσωπικότητά της (δείτε εδώ ποια είναι η νέα του σύντροφος), ωστόσο μετά το παιχνίδι κατάφερε να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού της μέσα από τα social media της, με αποτέλεσμα πλέον να διαθέτει ένα πολύ "δυνατό" προφίλ στο Instagram.

Πλέον δημοσιεύει καθημερινά στιγμές από την προσωπική της ζωή, η οποία έχει αλλάξει εντελώς μετά το ριάλιτι, αφού μπήκε σε νέα σχέση, ενώ παράλληλα άλλαξε πολύ και η εμφάνισή της, καθώς αδυνάτισε αρκετά (δείτε εδώ την εξομολόγηση για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει).

Ο γάμος και το νέο μέλος στην οικογένεια της Αντζελίνας Χαλντέντα από το Bachelor

Το Σάββατο 19/8 η ίδια ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό τα ευχάριστα για την οικογένειά της. Θα μεγαλώσει! Πιο συγκεκριμένα, η αδερφή της είναι έγκυος και έκαναν όλοι μαζί πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού που περιμένει, ενώ στο πάρτι αυτό, ο σύντροφος της εγκυμονούσας της έκανε και πρόταση γάμου, με εκείνη να λέει το πολυπόθητο "ναι". Θα γίνει, λοιπόν, θεία αλλά και κουμπάρα, αφού εκείνη θα παντρέψει το ζευγάρι.

«Χρόνια πολλά αδερφούλα μου, να σε χαιρόμαστε! Σ’ αγαπώ άπειρα», έγραψε χαρακτηριστικά στην πρώτη της ανάρτηση, αποκαλύπτοντας πως ο εορτασμός ήταν τριπλός.

Αντζελίνα Χαλντέντα αδερφή

«Με το καλό το νινί μας αγάπες μου», πρόσθεσε.

Αντζελίνα Χαλντέντα αδερφή εγκυμοσύνη

«Είπε “ναι”. Με το καλό κουμπαράκια μου».

Αντζελίνα Χαλντέντα αδερφή γάμος

Αυτός είναι ο δικός της σύντροφος

Σε μια από αυτές τις φωτογραφίες, μας δείχνει και τον κούκλο σύντροφό της.

«Ακόμα ένας χρόνος πέρασε… είμαι τόσο ευτυχισμένη και τόσο ευλογημένη που έχω την υγεία μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό!!!Είμαι πλούσια όχι επειδή έχω χρήματα…( που δεν έχω κιολας ) αλλά επειδή έχω ανθρώπους που είναι δίπλα μου οι οποίοι με αγαπάνε, μια δεύτερη οικογένεια η οποία με αγαπάει σαν δικό της παιδι, με νοιάζονται, με εκτιμούν, με θέλουν και με ανέχονταιΓι αυτό που είμαι… και αυτό είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μου έχει κάνει ο θεός! Άλλος ένας χρόνος συν στην ηλικία μου… άλλος ένας χρόνος με εμπειρίες και μαθήματα ζωής!!!

Ευχαριστώ όλους όσους είναι δίπλα μου σε κάθε στιγμή! Επίσης σας ευχαριστώ όλους όσους μου ευχηθήκατε και εγώ ανταποδίδω εις διπλούν» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τρελά ερωτευμένη πρώην παίκτρια του The Bachelor