Σε spa στην Κυλλήνη ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση - Φωτογραφίες από το λασπόλουτρο που έκαναν

Διαφορετικές διακοπές για το νέο ζευγάρι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιώργος Αγγελόπουλος / Δήμητρα Βαμβακούση
Instagram / Γιώργος Αγγελόπουλος / Δήμητρα Βαμβακούση

Ιδιαίτερες είναι οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς στο πλευρό του βρίσκεται η σύντροφός του, Δήμητρα Βαμβακούση. Οι δυο τους, ωστόσο, δεν ακολούθησαν τους υπόλοιπους διάσημους, κάνοντας διακοπές σε χλιδάτα σκάφη ή ακριβά ξενοδοχεία.

Αντιθέτως, από το Διακοφτό Αχαΐας (δείτε εδώ με ποια πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης συναντήθηκαν) βρέθηκαν στα Λουτρά Κυλλήνης μαζί με φίλους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Αναστάσιος Ντούγκας, συνιδρυτής του σωματείου "Φύλακας Άγγελος" που έφερε ως ιδέα ο νικητής του Survivor.

Το λασπόλουτρο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση στα Λουτρά Κυλλήνης

Οι τρεις τους, λοιπόν, πέρασαν μία μέρα κάνοντας σπα, ή καλύτερα λασπόλουτρο, με τον φίλο του ζευγαριού να δημοσιεύει στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ και η Δήμητρα Βαμβακούση δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της από εκεί στο προφίλ της.

Αγγελόπουλος Βαμβακούση λασπόλουτρο

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την τελευταία τους δημόσια έξοδο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, αν και προτιμούν να μην απασχολούν τα μέσα ενημέρωσης με την σχέση τους, κάθε φορά που κάνουν μία κοινή εμφάνιση σε κάποια εκδήλωση, όλα τα βλέμματα γυρίζουν προς το μέρος τους. Το ίδιο, λοιπόν, συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο Θέατρο Άλσος όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν μία παράσταση.

Οι δυο τους, λοιπόν, συζητούσαν και γελούσαν καθ' όλη τη διάρκεια, ανταλλάσσοντας όμορφα βλέμματα, ενώ στο τέλος του έργου, πήγαν μαζί στα παρασκήνια για να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους πρωταγωνιστές. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε μερικές από τις στιγμές τους.

Δείτε επίσης: Ντυμένος γαμπρός ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Το βίντεο από τις πρόβες

Η νεαρή αθλήτρια ήταν ντυμένη στα μαύρα, με παντελόνα και αμάνικη μπλούζα, είχε όμως τα μαλλιά της πιασμένα σε κοτσίδα, κρατούσε τσάντα με σχέδια και ολοκλήρωσε το look της με μαύρα πέδιλα. Το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ, αλλά στα χείλη της έδωσε λίγο χρώμα με το ροζ κραγιόν της.

Ο Ντάνος, από την άλλη πλευρά, φορούσε ένα λευκό τζιν παντελόνι, ίδιο χρώμα με τα παπούτσια του και από πάνω είχε επιλέξει μία μαύρη κοντομάνικη μπλούζα.

Πολύ ταιριαστοί!

Δείτε επίσης: Πρωινό μας: «Με απειλείς;» - Σκορδά & Βαμβακούση τσακώθηκαν και το μοντέλο έφυγε από το πλατό - Άλαλος ο Αγγελόπουλος

Αγγελόπουλος Βαμβακούση

Αγγελόπουλος Βαμβακούση θέατρο