Σε χώρο δεξιώσεων με τεράστια πράσινη έκταση - Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για τα πρώτα γενέθλια του γιου της Λάουρας Νάργες

Ένα μήνα πριν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Λάουρα Νάργες
Instagram / Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες, λίγες ημέρες αφότου γιόρτασε τα γενέθλιά της στο πατρικό της στη Γερμανία (δείτε εδώ φωτογραφίες), επέστρεψε με όρεξη για να ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το party του γιου της, ο οποίος σε λίγο καιρό θα βαφτιστεί "Αλέξανδρος" (δείτε εδώ πότε). Ο μπέμπης σε ένα μήνα από τώρα θα γίνει ενός έτους και η νέα μανούλα ανυπομονεί να του οργανώσει τον πιο φαντασμαγορικό χώρο, με μπαλόνια, παιχνίδια και φαγητά, ώστε να μείνει η μέρα αυτή αξέχαστη σε όλους.

Δημοσίευσε, μάλιστα, μερικές φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο μέρος που πιθανώς να κάνει το party και, όπως φαίνεται, πρόκειται για ένα χώρο τεράστιο, με μεγάλο κήπο γεμάτο δέντρα και πρασινάδα, αλλά και τραπέζια σε πλατφόρμα. Ό,τι πρέπει, ιδιαίτερα εάν οι καλεσμένοι θα είναι πολλοί!

Οι ετοιμασίες της Λάουρας Νάργες για τα πρώτα γενέθλια του γιου της

«Σε 1 μήνα έχει ο γιος μου τα πρώτα του γενέθλια και η οργάνωση του πάρτυ ξεκινά», έγραψε η περήφανη μανούλα στο προφίλ της.

Η αντίδραση της όταν είδε το γιο της να μπουσουλάει (Βίντεο)

Η Λάουρα Νάργες είναι μια περήφανη μανούλα, καθώς μέσα από αναρτήσεις, που κατά καιρούς κάνει στα social media τη βλέπουμε να ''λιώνει'' για το γιο της Αλέξανδρο, ο οποίος μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Μέσα από το νέο βίντεο, που δημοσίευσε η ραδιοφωνική παραγωγός στα insta stories της τη βλέπουμε να απαθανατίζει το μικρό στο πάτωμα με το μπλε φορμάκι του στην προσπάθειά του να μπουσουλήσει.

Η στιγμή αυτή δεν είναι μόνο για το μωρό πρωτόγνωρη, αλλά και για την ίδια τη Λάουρα αφού ζει μαζί του και εκείνη κάθε πρώτη του στιγμή (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία της Λάουρας με τη μαμά της).

«Το παιδί μου μεγάλωσε», έγραψε η Λάουρα Νάργες.