«Πραγματικά ένιωσα εγκλωβισμένη» - Η εξομολόγηση της Παναγιώτας Βλαντή για την κατάψυξη ωαρίων και την ψυχανάλυση

«Τα νέα κορίτσια επιβάλλεται να προνοούν για το μέλλον τους»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Παναγιώτα Βλαντή είχε μιλήσει στο παρελθόν για την απόφασή της να κάνει κατάψυξη ωαρίων, ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα On Time και στη δημοσιογράφο Ντονατέλλα Αδάμου, εξήγησε ποιοι είναι οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή την επιλογή, πώς αισθάνεται γι' αυτή και εάν θα παρακινούσε κι άλλες γυναίκες να προβούν σε αυτή τη διαδικασία.

Η ηθοποιός στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον Γιάννη Βλάχο, ωστόσο λίγα χρόνια αργότερα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ενώ έπειτα ξαναέφτιαξε τη ζωή της με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο.

Δείτε επίσης: Ακομπλεξάριστη η Παναγιώτα Βλαντή - Το πραγματικό της πρόσωπο στα 54

Η εξομολόγηση της Παναγιώτας Βλαντή για την κατάψυξη ωαρίων

Ας περάσουμε στο θέμα της ψυχανάλυσης. Πόσο συντελεί στο να ξεφεύγεις από τα «σκοτάδια» σου;

Την ξεκίνησα παλαιότερα, όταν πραγματικά ένιωσα εγκλωβισμένη. Τώρα συνεχίζω. Κάνω κατά διαστήματα. Σταματώ κι επανέρχομαι. Με ωφελεί πολύ.

Άλλο μεγάλο κεφάλαιο: Μητρότητα και κατάψυξη ωαρίων. Πώς το αποφάσισες;

Για να τοποθετηθώ με δύο λόγια, τα νέα κορίτσια επιβάλλεται να προνοούν για το μέλλον τους και τα παρακινώ να προβαίνουν σε κατάψυξη ωαρίων. Όπως έκανα κι εγώ παλαιότερα, όταν μου μίλησαν σχετικά. Για εμένα είναι το πλέον δόκιμο.

Η αποκάλυψη για τον γάμο της

Το μεσημέρι της Πέμπτης 19/5, η ταλαντούχα Παναγιώτα Βλαντή, βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, και έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη για τη ζωή της μέχρι τώρα. Η ηθοποιός, που είχε τοποθετηθεί εκτενώς για τις καταγγελίες στο χώρο της, μίλησε μεταξύ άλλων για το επάγγελμά της και όσα το συνoδεύουν, αλλά και το γάμο της ο οποίος κλείνει σε λίγο καιρό ένα χρόνο.

«Έχω περάσει πάρα πολλά στάδια ανασφάλειας και με τη δουλειά που κάνω… και τη δουλειά αυτή να μην έκανα, πάλι θα είχα περάσει. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ανασφάλεια. Μικρότερη είχα περισσότερη ανασφάλεια για το πώς θα βγω. Όποια πει ότι της αρέσουν οι ρυτίδες, εμένα δεν μου αρέσουνε. Αλλά δεν θέλω να μεγαλώνω και να γίνομαι κάτι άλλο. Δεν έχω κάνει όμως πλαστικές γιατί φοβάμαι την αλλαγή».

«Δεν έχω καταλάβει τίποτα. Με το που κάναμε το γάμο μπήκα σε τρεις δουλειές. Δεν γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, τρία χρόνια, πέσαμε και στον κορoνοϊό. Είτε παντρευτείς είτε όχι προς το παρόν δεν έχω καταλάβει διαφορά, νομίζω τα παιδιά κάνουν πολλές διαφορές σε ένα ζευγάρι».

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός παιδιού ανέφερε: «Όλα είναι στο μυαλό μας σχετικά με τα παιδιά. Χωρίς άγχος και χωρίς πίεση, όχι με την έννοια του χρόνου, αλλά με την έννοια να μην αγχωθούμε γιατί αυτό φέρνει πολλές φορές άλλο αποτέλεσμα».