Ακομπλεξάριστη η Παναγιώτα Βλαντή - Το πραγματικό της πρόσωπο στα 54

Η άφιλτρη φωτογραφία στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Παναγιώτα Βλαντή
Instagram / Παναγιώτα Βλαντή

Η Παναγιώτα Βλαντή είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς, αδιαμφισβήτητα. Είναι πλέον 54 ετών και έχει καταφέρει να διατηρεί το κορμί και την όψη της σαν να είναι 20χρονη και απόδειξη αυτού είναι οι άφιλτρες και αρετουσάριστες φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media της (δείτε την ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό).

Την Κυριακή 30/7, για παράδειγμα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της με μαγιό μέσα στη θάλασσα, κοιτώντας προς τον ήλιο και την κάμερα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με μοναδικό της "αξεσουάρ" το χαμόγελό της.

Δείτε επίσης: Αναληθές το δημοσίευμα για την Παναγιώτα Βλαντή

Το πραγματικό πρόσωπο της Παναγιώτας Βλαντή

Παναγιώτα Βλαντή πρόσωπο
Instagram / Παναγιώτα Βλαντή

Η αποκάλυψη για την κατάψυξη ωαρίων

Η Παναγιώτα Βλαντή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη με τις δηλώσεις της να προβάλλονται την Τρίτη 2/5, με πολλά σημεία να είναι εξομολογητικά για την προσωπική ζωή της ηθοποιού.

Ανάμεσα λοιπόν, σε αυτά που παρέθεσε η Βλαντή μεγάλο ενδιαφέρον είχαν τα σχόλια της για το κομμάτι της μητρότητας αποκαλύπτοντας, πως για εκείνη δεν έχει κλείσει ακόμη το κομμάτι αυτό.

Πιο αναλυτικά, αποκάλυψε πως έχει κάνει συντήρηση ωαρίων και παράλληλα παρέπεμψε και άλλες νέες κοπέλες να μπουν στη διαδικασία αυτής της τεχνικής μιας και δεν υπάρχει κατάλληλος χρόνος και μη για να γίνει μία γυναίκα μητέρα (δείτε εδώ το λόγο που η Βλαντή φοβόταν να παντρευτεί).

Αναμφίβολα η Παναγιώτα Βλαντή με την κίνησή της αυτή έδωσε θάρρος σε πολλές γυναίκες, οι οποίες επιθυμούν να γίνουν μητέρες, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα η κατάλληλη στιγμή ή ακόμα και ο κατάλληλος σύντροφος, με την Κατερίνα Καινούργιου να είναι από τις πρώτες γνωστές Ελληνίδες, που έχουν μιλήσει δημόσια για την κατάψυξη ωαρίων (δείτε εδώ όσα είχε πει για το κόστος).

«Ήθελα να το μοιραστώ αλλά μετά, ήθελα να το κάνω πολύ κλειστά και να το μοιραστώ, εγώ, εκείνος και λίγοι δικοί μας άνθρωποι. Δεν είχε πολύ άγχος, ενώ μου άρεσε η συμβίωση δεν είχα στο μυαλό μου το πότε θα παντρευτώ. Μάλλον για να το αποφάσισα θα σήμαινε ότι αυτός ο άνθρωπος θα είχε κάτι που με έκανε να το θέλω και εγώ πάρα πολύ», είπε αρχικά η Παναγιώτα Βλαντή για το γάμο και το σύζυγό της.

«Καταρχάς θέλω να πω στις νέες κοπέλες να μην έχουν άγχος, να κάνουν το παιδί τους όποτε νιώσουν έτοιμες, γίνεται η κατάψυξη ωαρίων πια, έχω κάνει και εγώ. Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να υιοθετήσεις ένα παιδί; Είμαι υπέρ και το έχω θαυμάσει! Το έχουμε σκεφτεί και εμείς αυτό», κατέληξε η Παναγιώτα Βλαντή!