«Φωτιά πάνω από το σπίτι μας» - Στιγμές αγωνίας για την Μελίνα Μακρή

Η τελευταία τρομακτική ανάρτησή της στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μελίνα Μακρή
Instagram / Μελίνα Μακρή

Πολλαπλά είναι τα πύρινα μέτωπα που έχουν ξεσπάσει στην Ελλάδα, με την Αλεξανδρούπολη να παλεύει με τις φλόγες για τέταρτη συνεχομένη ημέρα, την ίδια στιγμή που στην Βοιωτία έχει βρεθεί ήδη ένας νεκρός λόγω πυρκαγιάς. Άλλη μία φωτιά ωστόσο ξέσπασε τη Δευτέρα 21/8 στα Ψαχνά Ευβοίας, η οποία έχει πλησιάσει τα σπίτια των κατοίκων της περιοχής, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και εκείνο της Μελίνας Μακρή.

Η τραγουδίστρια ενημέρωσε το κοινό της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για το γεγονός πως οι στάχτες έχουν γεμίσει την ατμόσφαιρα, που είναι πλέον αποπνικτική, ενώ οι φλόγες πλησιάζουν απειλητικά προς το μέρος της.

Δείτε επίσης: Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Ανατριχίλα! Η στιγμή που νεογέννητα μωρά μεταφέρονται μετά από εντολή εκκένωσης του νοσοκομείου (Βίντεο)

Τρομακτικές εικόνες για την Μελίνα Μακρή λόγω της φωτιάς στα Ψαχνά Ευβοίας

«Φωτιά πάνω από το σπίτι μας. Ψαχνά και Β. Αρτάκη. Στάχτες παντού», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μελίνα Μακρή φωτιά

Το πρόβλημα υγείας της

Καλεσμένη στην εκπομπή Ζήσε Αλλιώς βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 2/5 η Μελίνα Μακρή. Η γνωστή τραγουδίστρια που πρόσφατα βάφτισε τον γιο της μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια, ενώ αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν απορρυθμίστηκε ο θυρεοειδής της.

«Έχω θυροειδή Hashimoto. Το παλεύω μια ζωή. Η μητέρα μου το ανακάλυψε όταν ήμουν 18 χρονών. Είχε και η ίδια, με πήγε για εξετάσεις και το βρήκαμε ότι το έχω. Είχαν όλες οι αδερφές της. Έκλαιγα πολύ συχνά, είχα πολλή θλίψη. Ξεκίνησα χάπι από τα 18 μου χρόνια. Είχα κακή διάθεση, ένιωθα πάρα πολύ κουρασμένη! Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί είσαι κουρασμένος. Πρέπει να το ελέγχεις συνέχεια.

Όταν έφυγα από τους Vegas στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, με τη στεναχώρια ενεργοποιήθηκε το Hashimoto και ανέβηκε πάρα πολύ ο βαθμός του θυροειδή μου και δεν το ήξερα. Με την ενδοκρινολόγο μου το στρώσαμε, το ισορροπήσαμε. Η διάθεση μου άλλαξε, είχα πιο πολύ ενέργεια, ένιωθα καλύτερα και έχασα κιλά. Η γιατρός μου είπε ότι έχω 2 όζους και αν δεν το προλάβαινα και δεν το βλέπαμε παραλίγο να ακουμπήσουν τις φωνητικές χορδές και να κάνουν ζημιά. Ευτυχώς το προλάβαμε.

Μετά με την εγκυμοσύνη ήρθαν τα πάνω κάτω, ήθελα καινούργιο χάπι και μου δημιουργούσε πάρα πολύ θυμό. Είχα νεύρα από το πρωί έως το βράδυ χωρίς αφορμές και με το παιδί. Ένιωθα ότι μου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι, ότι θα πάθαινα εγκεφαλικό» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μελίνα Μακρή.