Κατερίνα Στεφανίδη: Σοκάρει η εικόνα του πρησμένου αστραγάλου της μετά τον τραυματισμό της

«Νομίζω πως μεγαλώνω έναν εξωγήινο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κατερίνα Στεφανίδη
Instagram / Κατερίνα Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη, όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έμεινε εκτός του πρωταθλήματος στίβου στη Βουδαπέστη, καθώς τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο δεξί της πόδι. Εξήγησε αναλυτικά τι συνέβη και ποια είναι η κατάστασή της και την Τετάρτη 23/8 μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από την εικόνα του αστραγάλου της μετά το χτύπημα που υπέστη.

Έχει πρηστεί πολύ, αλλά όσο κι αν πονάει η ίδια προσπαθεί να δει την κατάσταση θετικά, κάνοντας χιούμορ πως μέσα στο πόδι της μεγαλώνει ένας εξωγήινος, γι' αυτό και έχει φουσκώσει τόσο πολύ.

Δείτε επίσης: «Όταν ήμουν 16 ετών...» - Συγκλονίζει η Κατερίνα Στεφανίδη με την μάχη που έδωσε με την βουλιμία

Η σοκαριστική εικόνα του ποδιού της Κατερίνας Στεφανίδη μετά τον τραυματισμό της

«Όχι το καλύτερο timing. Χθες στο πρώτο μου δοκιμαστικό άλμα έπεσα περίεργα στο στρώμα και (μάλλον) έπαθα διάστρεμμα. Εξαιτίας του πόνου και του άγχους έπεσε η πίεση μου, λιποθύμησα και με πήραν με φορείο στο medical center. Αφού δέσαμε το πόδι μου επέστρεψα στο στάδιο 5 λεπτά πριν τελειώσουν τα δοκιμαστικά και παρόλο που ήμουν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι για μια ώρα κατάφερα να κάνω 2 καλά άλματα. Για αυτό πήρα την απόφαση να αγωνιστώ. Δεν υπήρχε περίπτωση να τα παρατήσω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Δυστυχώς όσο περνούσε η ώρα ο πόνος γινόταν χειρότερος και όταν πλέον ήταν ώρα να αγωνιστώ δεν μπορούσα να βάλω βάρος στο πόδι μου. Θα περιμένουμε την επιστροφή μας στην Αθήνα για την μαγνητική ελπίζοντας ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην ατυχία αυτή ήμουν λίγο τυχερή και απέφυγα κάτι χειρότερο. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας», έγραψε την Τρίτη 22/8 ανακοινώνοντας την απουσία της από το πρωτάθλημα.

Στις 23/8 παρουσίασε και το αποτέλεσμα του τραυματισμού: «Νομίζω πως μεγαλώνω έναν εξωγήινο μέσα στο πόδι μου», σημείωσε.

Δείτε επίσης: «Άσε τα γατιά και γίνε μάνα...» - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη

Κατερίνα Στεφανίδη τραυματισμός