«Δεν είναι μια πινέζα στα σύνορα, είναι...» - Η αγανάκτηση της Ήβης Αδάμου για τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει στη χώρα

Η ίδια μένει στην Αλεξανδρούπολη που καίγεται επί 5 μέρες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ήβη Αδάμου
Instagram / Ήβη Αδάμου

Η Ήβη Αδάμου κατοικεί τα τελευταία χρόνια της ζωής της στην Αλεξανδρούπολη, μαζί με τον Μιχάλη Κουϊνέλη και την κόρη τους, Ανατολή, επομένως παρατηρεί και μαθαίνει από πρώτο χέρι όλα όσα συμβαίνουν εκεί εξαιτίας της πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει.

Την Τετάρτη 23/8, λοιπόν, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας τα ονόματα όλων των περιοχών που επλήγησαν, αφήνοντας αιχμές για την αδιαφορία που υπάρχει.

Δείτε επίσης: Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Ανατριχίλα! Η στιγμή που νεογέννητα μωρά μεταφέρονται μετά από εντολή εκκένωσης του νοσοκομείου (Βίντεο)

Η αγανακτισμένη ανάρτηση της Ήβης Αδάμου για τις φωτιές

«Δεν είναι άλλη χώρα. Δεν είναι μια πινέζα στα σύνορα. Είναι το Αετοχώρι, τα Πεύκα, η Νίψα, τα Λουτρά, το Δωρικό, η Άνθεια, το Αρίστινο, η Αγνάντεια, ο Απαλός, η Μαϊστρος, η Αμφιτρίτη, ο Άβαντας, η Πελαγία, η Πλάκα, τα Δίκελλα, η Μάκρη, η Χιλή, η Κίρκη, η Δαδιά. Είναι ο Έβρος μας και καίγεται»

Ήβη Αδάμου φωτιές
Instagram / Ήβη Αδάμου

Το βίντεο της Ελένης Χατζίδου με το εκκλησάκι που έγινε στάχτη στην Αλεξανδρούπολη

Η Ελένη Χατζίδου, η οποία κατάγεται από εκεί, παρακολουθώντας όλες τις εξελίξεις δηλώνει συγκλονισμένη και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να προσεύχεται στο Θεό για να σταματήσει η πυρκαγιά και να μην υπάρξουν θύματα.

Δείτε επίσης: «Φωτιά πάνω από το σπίτι μας» - Στιγμές αγωνίας για την Μελίνα Μακρή

Την Τρίτη 22/8 μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά stories σχετικά με όσα συμβαίνουν εκεί, σοκάροντας με το βίντεο από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στα Λουτρά Έβρου, το οποίο έχει καταστραφεί πια ολοσχερώς.

Ελένη Χατζίδου φωτιά στον Έβρο

«Ο Θεός να βάλει το χέρι του να σωθούμε από αυτό το χάος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ελένη Χατζίδου φωτιά Έβρος