Στη μάχη με τις φωτιές ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλας Χρυσαειδή, Παναγιώτης Τριβυζάς - Οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες από την Πάρνηθα

Το ηχηρό του μήνυμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP / Instagram / Παναγιώτης Τριβυζάς
NDP / Instagram / Παναγιώτης Τριβυζάς

Καθημερινά οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δίνουν τη δική τους μάχη για να μπορέσουν να κατασβήσουν τα πύρινα μέτωπα που έχουν ξεσπάσει σε όλη την Ελλάδα, χωρίς να μπορούν να ξεκουραστούν στιγμή, ταξιδεύοντας από το ένα σημείο στο άλλο.

Ορισμένοι από τους πυροσβέστες δημοσιεύουν μέσα από τα προφίλ τους στα social media φωτογραφίες και βίντεο από όσα καλούνται να αντιμετωπίσουν για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο ώστε να βοηθήσει όσο μπορεί, στέλνοντας εθελοντές, αλλά και προσφέροντας τρόφιμα και στέγη στους πληγέντες και τα κατοικίδιά τους.

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς στη μάχη με τις φλόγες στην Πάρνηθα

Ανάμεσά τους και ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλας Χρυσαειδή, Παναγιώτης Τριβυζάς (δείτε εδώ τη νέα του σύντροφο), ο οποίος εκτός από πρωταθλητής στίβου εργάζεται και στο Πυροσβεστικό Σώμα. Την Πέμπτη 24/8 ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την Πάρνηθα, λοιπόν, συγκινώντας με το μήνυμά του (δείτε εδώ ποιος παίκτης του Survivor δίνει επίσης μάχη με τις φλόγες).

«Πεθαίνουμε σαν χώρα, θα αναγεννηθούμε όμως από τις στάχτες μας... Συνεχίζουμε, για όσο χρειαστεί», έγραψε.

Ο λόγος που χώρισε με την Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Κακογιάννη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πρώτη φορά και στον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Τριβυζά, ποια ήταν η αιτία αλλά και πως βλέπει το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης.

Πέρσι σε μία αντίστοιχη φωτογράφιση καθόταν ένας άνθρωπος δίπλα σου, ο πρώην σύζυγός σου. Για ποιο λόγο δεν είναι εδώ σήμερα;

Κάποιες φορές η ζωή στα φέρνει με τρόπο που δεν το περιμένεις, σου παίζει περίεργα παιχνίδια. Εν τέλει καταλήξαμε ότι δεν ταιριάζουμε σε κάποια πράγματα και δεν έχουμε τα ίδια «θέλω». Αυτός ήταν ο κύριος λόγος, και δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά θεωρώ ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Δείτε εδώ την συνέντευξη που μας είχαν παραχωρήσει από κοινού.

Αυτό δεν το περιμένατε πριν γίνει ο γάμος; Έπρεπε να περάσουν τρεις μήνες;

Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Αυτός ήταν ο κύριος λόγος...» - Αποκαλύπτει πρώτη φορά γιατί χώρισε με τον Παναγιώτη Τριβιζά

Αυτή την ερώτηση μου την κάνουν πολύ συχνά. Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, ίσως να μην το έκανα, επειδή ξέρω ότι κι εκείνος δεν ήθελε να παντρευτεί και μετά να χωρίσει. Αλλά βγαίνοντας από το Survivor ήμουν στα χαμένα -αυτό μπορούν να το καταλάβουν μόνο οι υπόλοιποι παίκτες, που το έχουν βιώσει. Από εκεί που ήμουν κλεισμένη σε ένα μέρος, και πήγα να πάρω μία ανάσα, αμέσως μετά έπεσα κατευθείαν σε προετοιμασίες και πιέστηκα ξανά με κάποια πράγματα. Δεν είχα το χρόνο ούτε να σκεφτώ τι θέλω, και αυτό φάνηκε μετά από λίγο διάστημα, όταν άρχισα να ηρεμώ και καθάρισε το μυαλό μου.

Είπες ότι ο πρώην σύζυγός σου δεν ήθελε να παντρευτεί και να χωρίσει. Εσύ ήθελες κάτι τέτοιο; Δεν σε πείραξε;

Εννοείται ότι ήταν περίεργο και για μένα, προφανώς και σκεφτόμουν στο φετινό παιχνίδι ότι στενοχώρησα έναν άνθρωπο με τον οποίο ήμουν πεντέμισι χρόνια. Το γεγονός ότι παίρνεις μια απόφαση, δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολη.

Βλέπεις ζεστά το ενδεχόμενο μιας καινούριας σχέσης;

Δεν ξέρω αν είμαι σε φάση αυτή τη στιγμή, αλλά αυτά δεν τα προγραμματίζεις κιόλας. Τώρα θέλω να κοιτάξω περισσότερο την καριέρα μου, να φτιάξω τη ζωή μου γενικά, και εννοείται πως άμα έρθει κάτι καινούριο, είναι καλοδεχούμενο.

Διαβάστε όλη της την συνέντευξη εδώ.