«Μου έλειψε να ξυπνάω και να κοιμάμαι μαζί σου»: Τι έλεγαν Χρυσαειδή & Τριβιζάς 5 μήνες πριν τον χωρισμό τους

Ετοιμαζόντουσαν για τον γάμο τους - Αποκλειστικό βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου έλειψε να ξυπνάω και να κοιμάμαι μαζί σου»: Τι έλεγαν Χρυσαειδή & Τριβιζάς 5 μήνες πριν τον χωρισμό τους

Σα βόμβα έσκασε στην ελληνική showbiz ο χωρισμός της Σταυρούλας Χρυσαειδή με τον Παναγιώτη Τριβιζά, οι δυο τους καυγάδισαν και εκείνη έφυγε από το σπίτι (δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ). Τρεις μήνες μετά τον πολυσυζητημένο γάμο τους (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το νυφικό της και τους καλεσμένους) το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.

Η πρώτη αντίδραση που είχαν, αφού έγινε γνωστή η είδηση, δεν ήταν και τόσο θετική στο να μοιραστούν κάτι περισσότερο από αυτό με τον κόσμο (δείτε εδώ το βίντεο). Το Youweekly.gr σας γυρίζει πίσω στο Ιούλιο του 2022, όταν η Σταυρούλα γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο κι έπεσε στην αγκαλιά του. Οι δυο τους είχαν παραχωρήσει μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο You και στον Γιώργο Κακογιάννη, ενώ αντάλλασσαν τρυφερά λόγια μεταξύ τους μπροστά στον φακό και ο έρωτάς τους δεν μπορούσε να κρυφτεί με τίποτα!

Τι έλεγαν στο YOU 5 μήνες πριν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβιζάς

Χρυσαειδή Τριβιζάς χωρισμός

Πώς γνωριστήκατε;

Παναγιώτης: Γνωριστήκαμε μέσα από τον χώρο του αθλητισμού, γιατί κάνουμε και οι δύο στίβο. Την είχα δει πρώτη φορά σε αγώνες, αλλά επειδή ήταν μικρή τότε δεν έκανα κάποια κίνηση, απλά κρατήσαμε τυπικές επαφές. Αργότερα ξαναβρεθήκαμε τυχαία στον Άγιο Κοσμά, όπου προπονούμασταν οι δύο και, εντελώς αυθόρμητα, την πήρα αγκαλιά. Το ίδιο βράδυ ανέβασε μια φωτογραφία και τη ρώτησα: «Σε δίνει η μάνα σου;», για να απαντήσει «Μόνο σ' εσένα», οπότε κατ’ ευθείαν της έστειλα προσωπικό μήνυμα και της είπα να βγούμε.

Σταυρούλα: Επειδή είχαμε χρόνια να βρεθούμε, όταν βγήκαμε αναρωτιόμουν: «Είμαστε σε ραντεβού ή τα λέμε ως φίλοι;». Όταν μιλήσαμε λίγο παραπάνω και ξαναβγήκαμε, τότε ξεκίνησε η σχέση μας.

Όταν του είπες «Μόνο σ' εσένα με δίνει η μάνα μου», φανταζόσουν πως όντως μια μέρα θα γίνει και αυτό;

Σ: Όχι! (γελάει) Ο Πάνος είναι η πρώτη μου μεγάλη σχέση, γιατί γενικά δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Δεν περίμενα ότι θα καταλήξει έτσι, αλλά περνούσε πολύ όμορφα ο καιρός, συγκατοικήσαμε γρήγορα και είδαμε ότι τα πηγαίνουμε μια χαρά.

Ποια είναι η μεγαλύτερη παραξενιά που αναγνωρίζετε ο ένας στον άλλον;

Σ: Είναι λίγο τσαπατσούλης...

Π: Δεν έχει κάποια παραξενιά, απλά είναι λίγο περίεργη όταν δεν έχει τις καλές της. Το καλό είναι πως όταν δεν είμαστε καλά, το λύνουμε επί τόπου.

Πότε καταλάβατε ότι τελικά θα μείνετε μαζί;

Π: Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που επικοινωνούσαμε, υπήρχε μια ηρεμία στο σπίτι και όταν βγαίναμε έξω. Κατάλαβα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου και πως θέλω να ζήσω μαζί της μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης. Τότε αποφάσισα να της κάνω πρόταση γάμου.

Πώς έγινε η πρόταση γάμου;

Π: Μόλις είχα επιστρέψει από ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αγόρασα δαχτυλίδι και κανόνισα να πάμε διακοπές στη Μαγιόρκα και συγκεκριμένα σε ένα νησάκι εκεί κοντά που λέγεται Μινόρκα και έχει ένα ρεστοράν μέσα στους βράχους - ιδανικό μέρος για την πρόταση. Όταν φτάσαμε στο νησί και οδηγούσα το αυτοκίνητο που είχαμε νοικιάσει, έβαλα το δαχτυλίδι στην τσέπη και εξείχε με αποτέλεσμα να οδηγώ με το χέρι κάτω «μαγκωμένος» ώστε να μην το δει! (γέλια) Με ρωτούσε αν έχω κάτι, γιατί είχα ιδρώσει από το άγχος, με έπιανε αγκαλιά και χτυπούσε τόσο δυνατά η καρδιά μου - ούτε στους αγώνες δεν χτυπάει έτσι. Τότε της έκανα ερωτική εξομολόγηση, έβγαλα το δαχτυλίδι και της είπα: «Θέλω να είμαστε για το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί. Δεν σου δίνω το δαχτυλίδι για να παντρευτούμε τώρα, αλλά για να σου δείξω ότι σ' αγαπάω».

Εκείνη τη στιγμή πώς ένιωσες;

Σ: Όταν άνοιξε το κουτάκι ξέχασα τι μου είπε. Πίστευα μεν ότι κάποια στιγμή θα γίνει, αλλά δεν το περίμενα, πραγματικά τα έχασα. Φυσικά του είπα «ναι», γιατί είναι ο άνθρωπός μου. Δεν ήθελα να παντρευτούμε κατ' ευθείαν, αλλά να περάσει λίγος χρόνος μέχρι να είμαστε έτοιμοι και οι δύο - και τώρα ήρθε η ώρα. Το καλό είναι πως το αποφασίσαμε πριν από το Survivor, οπότε δεν μας επηρέασε το παιχνίδι.

Πώς αντέδρασες στην απόφασή της να πάει στο Survivor;

Π: Ήμουν θετικός από την αρχή. Το μόνο που της είπα πριν φύγει, ήταν: «Δεν θέλω να αλλοιώσεις τον χαρακτήρα σου». Και πράγματι με εξέπληξε πολύ ευχάριστα, έδειξε τρομερή υπομονή στις καταστάσεις που βίωνε. Τελικά πήρε τη σωστή απόφαση να πάει.

Ποια ήταν η πρώτη δυσκολία που αντιμετώπισες εκεί;

Σ: Επειδή προσαρμόζομαι πολύ γρήγορα, ακόμα και στο σανίδι κοιμήθηκα 9 ώρες από την πρώτη νύχτα - ούτε πλευρό δεν άλλαξα! Επίσης είμαι αρκετά επικοινωνιακή και κάνω παρέες πολύ γρήγορα. Δεν μπορώ να πω ότι με δυσκόλεψε κάτι. Είχα στο μυαλό μου ότι θα είναι δύσκολα, δεν θα τρώω, δεν θα πλένομαι και θα πρέπει να συμβιώσω με ανθρώπους που δεν ξέρω, άρα αυτό με βοήθησε πολύ.

Πότε σε συγκίνησε η Σταυρούλα;

Π: Τρεις φορές. Την πρώτη, όταν είχαν πέσει πάνω της όλοι από την ομάδα και την είδα να κλαίει - δεν το κάνει εύκολα. Με συγκίνησε μετά από αρκετό καιρό, όταν κέρδισε έπαθλο επικοινωνίας και είχε πει: «Ανυπομονώ να δω τον Πάνο», και αυτό γιατί δεν εκδηλώνεται εύκολα, μου έκανε τρομερή εντύπωση. Και τέλος στενοχωρήθηκα όταν έμαθα ότι χτύπησε.

Πότε αναζήτησες τον Πάνο;

Σ: Στην αρχή προσπαθούσα να μην τον σκέφτομαι, όπως και την έξω ζωή μου γενικά, γιατί δεν ήθελα να με επηρεάζουν οι εξωτερικοί παράγοντες. Έβλεπα τα υπόλοιπα παιδιά που στενοχωριόντουσαν και δεν ήθελα να με πιάσει κάτι αντίστοιχο. Όταν είχαμε χάσει πολλές σερί επικοινωνίες, νομίζω πως ήταν η πιο δύσκολη στιγμή. Ήθελα πολύ να τον ακούσω, το είχα πραγματικά ανάγκη για να πάρω λίγη παραπάνω δύναμη.

Τι ήθελες να σου πει;

Τι έλεγαν Χρυσαείδη & Τριβιζάς 5 μήνες

Σ: Όταν κάναμε τη βιντεοκλήση, ήθελα να είναι πιο θερμός. Στο τέλος μου είπε: «Γυναικάρα μου σ' αγαπώ, συνέχισε έτσι», οπότε το έσωσε! (γέλια)

Π: Δεν ήθελα να της πω πολλά γλυκόλογα και να της δείξω πως περνάω δύσκολα. Της είπα πως είμαι μια χαρά, να είναι ψυχικά δυνατή επειδή είχε μπει στην τελική ευθεία και φυσικά πως την αγαπάω πολύ και είναι πανέμορφη.

Ζηλεύετε ο ένας τον άλλον;

Π: Ζηλεύω περισσότερο απ' όσο φαίνεται και όταν το νιώσω έντονα, το συζητάω κατ' ευθείαν με τη Σταυρούλα και της λέω τι μ' ενοχλεί. Δεν φοβάμαι και να στείλω ένα μήνυμα ή να πιάσω τον άλλον κατ' ιδίαν και να του πω ότι ξεπερνάει κάποια όρια.

Σ: Και ναι, και όχι. Γενικά του έχω εμπιστοσύνη και δεν την έχει κλονίσει κάτι. Αλλά όταν βλέπω κάποιες κινήσεις από άλλες κοπέλες, που τον πλησιάζουν πολύ έντονα, τους λέω να πάρουν τα χέρια τους από πάνω του...

Ανεξάρτητα από τις διακρίσεις σας στον στίβο, αυτή η σχέση θα λέγατε πως είναι ένα ξεχωριστό μετάλλιο;

Π: Είναι η καλύτερη διάκριση που έχουμε.

Σ: Ακριβώς, γιατί μπορεί ο στίβος να σου δίνει πράγματα, αλλά δεν κρατάει για πάντα. Κι αν δεν έχεις να τα μοιραστείς με τον σωστό άνθρωπο, δεν μετράει τίποτα.

Π: Κάποια στιγμή τα φώτα σβήνουν και τα αστέρια πέφτουν.

Σ: Αλλά το φεγγάρι μένει πάντα εκεί.

Ποια είναι η πιο ρομαντική κίνηση που έχετε κάνει ο ένας για τον άλλον;

Π: Για μένα ήταν όταν της έκανα πρόταση γάμου. Για τη Σταυρούλα θυμάμαι που επέστρεφα από ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Λιλ της Γαλλίας, μπήκα σπίτι και ένιωσα μια λαύρα, νόμιζα ότι πήραμε φωτιά. Και βλέπω ρεσό με κεράκια να σχηματίζουν μια καρδιά και να οδηγούν στο δωμάτιο. Πάω στην κρεβατοκάμαρα, την βλέπω να κοιμάται και σκέφτομαι: «Πάλι καλά που δεν πήραμε φωτιά»! (γέλια) Ήταν μια πολύ ωραία κίνηση πάντως και ας μην τα συνηθίζει αυτά η Σταυρούλα.

Μετά το παιχνίδι έχει αλλάξει η σχέση σας;

Σ: Σίγουρα έχει δυναμώσει πιο πολύ, γιατί κι εμένα μου έλειψε πολύ κι εκείνου επίσης εγώ.

Π: Θέλω να βασίζομαι στις γερές βάσεις που είχαμε πριν από το Survivor. Παιχνίδι ήταν, πέρασε, κάποια στιγμή θα ξεχαστεί και δεν μπορείς να βασίζεις τη ζωή σου σε αυτό.

Σταυρούλα φανταζόσουν από μικρή τον γάμο σου;

Σ: Όχι, ποτέ. Ο Πάνος το φανταζόταν από πάντα και είναι έτοιμος να γίνει πατέρας από τώρα - αν γινόταν να γεννήσω και αύριο!

Π: Μου αρέσει πολύ η έννοια της οικογένειας, δεν θέλω καν να σκέφτομαι ότι μπορεί να κάνω προετοιμασία ή αγώνες και η Σταυρούλα να είναι έγκυος και να το περνάει μόνη της. Θέλω να το ζήσω από την πρώτη μέρα που θα μου το ανακοινώσει μέχρι την τελευταία.

Νιώθεις έτοιμη να γίνεις μητέρα;

Σ: Θέλω πρώτα να είμαι καλά οικονομικά, να ξέρω ότι δεν θα στερηθεί τίποτα το παιδί μου. Από την άλλη δεν θέλω να του δώσω τα πάντα απλόχερα, θέλω να μάθει και στα δύσκολα για να μπορεί να αντεπεξέλθει μόνο του. Το έχουμε συζητήσει, είναι κάτι που θα γίνει κάποια στιγμή. Πιο παλιά έλεγα ότι δεν ήθελα καθόλου παιδιά, τώρα έχω αρχίσει να το σκέφτομαι. Δεν θέλω να ζω για το παιδί μου και αυτό μόνο για μένα, δεν μου αρέσουν οι γονείς που παρατάνε τους εαυτούς τους. Θέλω να συμμετέχουν τα παιδιά μου παντού, αλλά να έχουμε και τη δική μας προσωπική ζωή.