Η πρώτη αντίδραση της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Παναγιώτη Τριβυζά μετά την γνωστοποίηση του χωρισμού τους

Έβαλαν τέλος στη σχέση τους 3 μήνες μετά τον γάμο τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η πρώτη αντίδραση της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Παναγιώτη Τριβυζά μετά την γνωστοποίηση του χωρισμού τους

Μπορεί τον Σεπτέμβρη να ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ύστερα από 5,5 χρόνια σχέσης, ωστόσο αποφάσισαν να βάλουν οριστικό τέλος στην σχέση τους. Ο λόγος για την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Παναγιώτη Τριβυζά (δείτε εδώ τις φωτογραφίες που το πρόδωσαν).

Το ζευγάρι βέβαια είχε αποκαλύψει πως θα παντρευτεί πριν την συμμετοχή της Σταυρούλας στο Survivor, με τον σύντροφό της να έχει αναλάβει όλες τις ετοιμασίες του γάμου όσο εκείνη ήταν στον Αγιο Δομίνικο (δείτε εδώ το φαντασμαγορικό νυφικό της): «Είμαστε μαζί πέντε χρόνια και πριν φύγει για το παιχνίδι είχαμε προγραμματίσει τον γάμο μας, για να γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου. Επειδή μου είπε ότι θέλει να πάει στο παιχνίδι όμως, της είπα ότι θα το αναλάβω εγώ. Εμπιστεύομαι την Σταυρούλα και εκείνη εμένα, αλλά εγώ είμαι πιο ζηλιάρης. Υπάρχει κατανόηση όμως οπότε όλα καλά», είχε δηλώσει ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

Ωστόσο, όπως έγινε χθες 19/12 γνωστό, η πρώην παίκτρια του Survivor και ο Ολυμπιονίκης χώρισαν και όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ επρόκειτο για οριστικό τέλος κι όχι έναν απλό καυγά. Βέβαια η Φαίη Σκορδά επέμενε πως μπορεί να ήταν ένας καβγάς, διότι αυτά συμβαίνουν στα ζευγάρια.

«Είχε τα γενέθλιά της και απουσίαζε ο σύζυγός της. Δυστυχώς έμαθα ότι δεν είναι μόνο ένας καβγάς και έχει φύγει και από το σπίτι η Σταυρούλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Φαίης Σκορδά.

Δείτε επίσης: «Μου έλειψε να ξυπνάω και να κοιμάμαι μαζί σου»: Τι έλεγαν Χρυσαειδή & Τριβιζάς 5 μήνες πριν τον χωρισμό τους

Διαψεύδουν ή επιβεβαιώνουν τις φήμες χωρισμού τους Σταυρούλα Χρυσαειδή και Παναγιώτης Τριβυζάς;

Ο εν λόγω χωρισμός σχολιάστηκε εκτενώς το πρωί της Τρίτης 20/12 στην εκπομπή Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποκαλύπτει πως ήρθε σε επαφή με το ζευγάρι και πως δεν διέψευσε όσα ακούγονται. Μάλιστα, το μόνο που αρκέστηκαν να πουν ήταν "ουδέν σχόλιο", επιβεβαιώνοντας έτσι τον χωρισμό τους.

Μάλιστα, οι συνεργάτες της παρουσιάστριας ανέφεραν πως δεν γίνεται να είναι μαζί 6 χρόνια, να φαίνονται τόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και με το που παντρεύονται, να αποφασίζουν να χωρίζουν.

Όπως έγινε επίσης γνωστό, το ζευγάρι δε χώρισε λόγω Survivor, ούτε για κάποιο τρίτο πρόσωπο. «Μου ήρθε μια πληροφορία ότι περνούσαν μια φάση με γκρίνια και καβγάδες, για αυτό μπορεί να τα ξαναβρούν» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.