Με ολόσωμο μαγιό και μείον 8 κιλά - Η νέα εικόνα της Σοφίας Μουτίδου

Πιο ανανεωμένη από ποτέ! Το πριν και το μετά σε φωτογραφίες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Σοφία Μουτίδου είναι σε μια φάση που ετοιμάζεται να αλλάξει την ζωή της ολοκληρωτικά με πρώτο της στόχο την απώλεια κάποιων κιλών. Πριν από λίγο καιρό είχε δεχθεί μια ανήκουστη επίθεση στο κολυμβητήριο, όπου ένας «κύριος» της είπε να πάει να χάσει κανένα κιλό και να κάνει μπάνιο στο Πέραμα (δείτε τι ακριβώς είχε συμβεί).

Λίγο καιρό μετά η Σοφία με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κλείνει στόματα. Μείον 8 κιλά και πάει για ακόμα 20. Ξέρετε τι δύναμη ψυχής θέλει αυτό;

Η ανάρτηση της Σοφίας Μουτίδου

«Ελπίζω να φαίνεται η διαφορά… άλλα 20 δεν είναι κάτι», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην φωτογραφία που δημοσίευσε στα stories της.

Με ολόσωμο μαγιό και μείον 8 κιλά - Η νέα εικόνα της Σοφίας Μουτίδου

Το μυστικό που την έκανε μισή - Πως ξεφορτώθηκε πολλά κιλά

Η αγαπημένη ηθοποιός διατηρεί ένα κανάλι στο Youtube, στο οποίο μεταξύ άλλων έχει μοιραστεί τον τρόπο που ξεφορτώθηκε αρκετά κιλά. Η ίδια λοιπόν μίλησε για την απόφασή της να ξεκινήσει αυτήν την "μάχη", λύνοντας πολλές απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

«Δεν ζυγίζομαι. Δεν ζυγίστηκα ποτέ όταν ξεκίνησα ούτε στην πορεία, ούτε σε κάθε εβδομάδα, ούτε τώρα στη φάση αυτή που είμαι και ούτε και όταν θα τελειώσω. Δεν θα ζυγιστώ ποτέ γιατί δεν μου έκανε ποτέ καλό το ζύγισμα», είπε μεταξύ άλλων.