Ολίβια Γαβρίλη: Έκανε κοιλιοπλαστική και ανόρθωση στήθους μετά τις 4 γέννες - Η φωτογραφία που δημοσίευσε μετά τις επεμβάσεις

Το αποτέλεσμα στο σώμα της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Facebook / Instagram / Ολίβια Γαβρίλη
Facebook / Instagram / Ολίβια Γαβρίλη

Η Ολίβια Γαβρίλη, γνωστή δημοσιογράφος, μετά από τέσσερις γέννες, αποφάσισε να αλλάξει την εικόνα της, το σώμα της συγκεκριμένα, κάνοντας κοιλιοπλαστική, αλλά και ανόρθωση στήθους. Θέλησε, μάλιστα, να μοιραστεί αυτό το ταξίδι της με τους διαδικτυακούς της φίλους, μοιράζοντας την πρώτη της φωτογραφία στα social media μετά τις επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Μέσα από stories, επίσης, στο προφίλ της στο Instagram θέλησε να εξηγήσει ποια είναι η κατάστασή της, πώς αισθάνεται, αλλά και ποια είναι τα αποτελέσματα που παρατηρεί πάνω της, ιδιαίτερα αφού πρόκειται για εγχειρήσεις στις οποίες δεν περιλαμβάνονται ενθέματα.

Δείτε επίσης: Ανατριχιάζει η Ολίβια Γαβρίλη με την δήλωση της - «Λιποθύμησα από την αφαγία και..»

Η νέα εικόνα της Ολίβιας Γαβρίλη μετά την κοιλιοπλαστική και την ανόρθωση στήθους

«Είναι αμέτρητες οι ερωτήσεις που μου στέλνετε για το mommy make over! Σε κάποιες έχω καταφέρει να απαντήσω, τις περισσότερες όμως τις σημειώνω για να τις απαντήσω μελλοντικά! Σας ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές και τα καλά σας λόγια. Σας βάζω λινκ για το βίντεο του γιατρού μου και το πριν και το μετά μου (δυστυχώς είναι μόνο στο Instagram). Έκανα κοιλιοπλαστική και ανόρθωση στήθους (χωρίς ενθέματα)», έγραψε αρχικά με μία ανάρτησή της στο Facebook.

Είναι αμέτρητες οι ερωτήσεις που μου στέλνετε για το mommy make over! Σε κάποιες έχω καταφέρει να απαντήσω, τις...

Posted by Olivia Gavrili on Wednesday, August 23, 2023

Και στο προφίλ της στο Instagram μίλησε αναλυτικά:

Ολίβια Γαβρίλη πλαστικές
Instagram / Ολίβια Γαβρίλη

Η ίδια υπήρξε παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Μάνο Αντώναρο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2018, μαζί με τον οποίο απέκτησε δυο παιδιά, τον Αρχέλαο και την Αθηνά, ενώ το 2021 έφτιαξε ξανά τη ζωή της με τον Σταύρο Λαζαρίδη, με τον οποίο έκανε άλλα δύο παιδιά (δείτε εδώ την περιπέτεια που πέρασε κατά την διάρκεια της τελευταίας της εγκυμοσύνης).