Απόστολος Ρουβάς: Οι φωτογραφίες της εγκυμονούσας Φανής Γιαβρίδου από τις διακοπές τους στην Άρτα - Η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πολύ

Λίγος καιρός έμεινε μέχρι να κρατήσουν το μωρό τους στην αγκαλιά τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Απόστολος Ρουβάς βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, καθώς πολύ σύντομα θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, αφού η σύντροφός του, Φανή Γιαβρίδου είναι έγκυος στο παιδί τους και καρπό του έρωτά τους (δείτε εδώ το υπερηχογράφημά του).

Μπορεί να μη μοιράζονται πολλά από την προσωπική τους ζωή στα social media τους, ωστόσο ο επιτυχημένος σεφ, την Παρασκευή 25/8 δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία, δείχνοντας πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της καλής του.

Το ζευγάρι μετά τις διακοπές τους στην Κέρκυρα (δείτε εδώ φωτογραφίες) βρέθηκαν στην Άρτα και φωτογραφήθηκαν πάνω σε μία γέφυρα, χαμογελαστοί.

Οι φωτογραφίες του Απόστολου Ρουβά με την φουσκωμένη κοιλίτσα της συντρόφου του

«Σε μια εποχή που όλα τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, αξίζει τον κόπο να μειώσουμε ταχύτητα και να απολαύσουμε τη διαδρομή!», έγραψε ο μέλλοντας μπαμπάς στη λεζάντα.

Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, παραχώρησε ο Απόστολος Ρουβάς. Ο σεφ, μίλησε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, ανυπομονώντας να έρθει στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, ενώ αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά του.

Όπως αποκάλυψε, μπορεί να εργάζεται σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση, καθώς του αρέσει η αλληλεπίδραση με τον κόσμο.

«Είναι υπέροχο. Από την πρώτη στιγμή που το έμαθα νιώθω φανταστικά. Νιώθω πάρα πολύ έτοιμος!», είπε αρχικά για το μωράκι του που θα κρατάει σε λίγους μήνες στην αγκαλιά του (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες της συντρόφου του στα μπουζούκια με φουσκωμένη κοιλίτσα).

«Δεν έχει περάσει από την σκέψη μας ο γάμος, θα το δούμε όταν έρθει η στιγμή. Φύλο ξέρουμε αλλά δεν θα το μοιραστούμε ακόμα, ενδεχομένως να το αποκαλύψουμε κάποια στιγμή», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τον αδερφό του, είπε: «Με τον Σάκη έχουμε 5 χρόνια διαφορά, δεν μπορείς να μας συγκρίνεις, ζωηρός ή μη. Σίγουρα και αυτός έχει κάνει τις ζημιές του. Ο Σάκης ως μεγαλύτερος αδερφός μας πρόσεχε, μας φρόντιζε.

«Θα επέστρεφα τηλεοπτικά, ευχάριστα θα το έκαναν. Μου αρέσει η αλληλεπίδραση με τον κόσμο και η αμεσότητα», αποκάλυψε για τα επαγγελματικά του.

Δέχτηκε πρόταση να μπει στο Survivor All Star; «Δεν υπήρξε ενδιαφέρον ούτε από εμένα, ούτε από την παραγωγή να μπω στο παιχνίδι. Νομίζω δεν με ενόχλησε γιατί είχα χαράξει μια πορεία που δεν θα ήθελα να την αλλάξω».