«Τέρμα! Δεν πρόκειται να...» - Η απόφαση της Ρεγγίνας Μακέδου μετά την "επίθεση" που δέχθηκε στο Instagram

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ρεγγίνα Μακέδου
Instagram / Ρεγγίνα Μακέδου

Εξαιτίας των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει στην Ελλάδα σε πολλαπλά μέτωπα εδώ και λίγες ημέρες, έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος στα social media γύρω από το όνομα ορισμένων celebrity. Πολλοί έχουν επιλέξει να μην αναρτούν τίποτα ως ένδειξη σεβασμού, άλλοι έχουν επιλέξει να αναρτούν πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν και άλλοι βοηθούν έμπρακτα.

Υπάρχουν, όμως, και εκείνοι οι οποίοι συνεχίζουν να ανεβάζουν το συνηθισμένο τους περιεχόμενο, γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Η Ρεγγίνα Μακέδου προσπάθησε να δημοσιεύει περιορισμένες αναρτήσεις, αλλά μία από τις τελευταίες της, η οποία αφορούσε τις φωτιές, έγινε η αφορμή να δεχθεί "επίθεση" από πολλούς, με αποτέλεσμα η ίδια να πάρει μία σημαντική απόφαση (δείτε εδώ ποια είναι η κατάσταση της υγείας της).

Η απόφαση της Ρεγγίνας Μακέδου μετά την "επίθεση" που δέχθηκε για τις φωτιές

«Πήρα μια απόφαση, την οποία σκέφτηκα αρκετά. Στο προηγούμενο βίντεο που ανέβασα για τις φωτιές, οι περισσότεροι άνθρωποι κατάλαβαν τι ήθελα να πω. Όμως κατάλαβα, ότι κάποιους ανθρώπους είτε τους στεναχώρησα είτε τους ενόχλησα πάρα πολύ. Δεν είμαι εδώ ούτε για να στεναχωρώ κάποιον, ούτε για να στεναχωριέμαι εγώ.

Βασικό αυτό... μετά τα όσα έχουν γίνει στη δική μου τη ζωή. Αποφάσισα, λοιπόν, ότι αυτός ο λογαριασμός από εδώ και πέρα θα έχει μόνο lifestyle, vlog, γυμναστική, make up, αστεία video, χορευτικά. Τέρμα! Δεν πρόκειται να ξαναπώ την άποψή μου για τίποτα, δεν πρόκειται να "αγγίξω" κανένα κοινωνικό ή πολιτικό ζήτημα, όπως άλλωστε κάνουν πολλοί άλλοι λογαριασμοί, μεγάλοι λογαριασμοί με χιλιάδες ακόλουθους, που μένουν άπραγοι για να είναι οκ. Έτσι θα κάνω κι εγώ από 'δω και πέρα. Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Ποτέ δεν προσπάθησα να σπείρω διχόνοια, θα έπρεπε να ξέρετε ότι μόνο βοηθάω τόσα χρόνια, όσοι με ξέρετε από την αρχή εδώ μέσα. Αυτά. Να είστε όλοι καλά εύχομαι», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Αν θέλουμε να πάψουν να μας περνάνε για βλάκες...» - Η αλήθεια του Τάσου Δούση για τις φωτιές