Επέτειος γάμου για την Κατερίνα Στικούδη και τον Βαγγέλη Σερίφη - Το υπέρλαμπρο νυφικό που είχε φορέσει στο εκκλησάκι της Θεσπρωτίας το 2018

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης γιόρταζαν χθες, Παρασκευή 25 Αυγούστου, στο σπίτι τους, καθώς πέρασαν κιόλας πέντε χρόνια από την ημέρα που αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Αν και είναι μαζί 13 χρόνια, το 2018 έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και έκτοτε απέκτησαν και τον γιο τους (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία του μικρού Βύρωνα που ανέβασε στα social media). Το μυστήριο είχε πραγματοποιηθεί στο Μορφάτι Θεσπρωτίας σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, μοιράσατηκε την χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την ημέρα εκείνη, με το υπέρλαμπρο νυφικό της, την ανθοδέσμη και το κοστούμι του καλού της.

Δείτε επίσης: «Έχω τρελαθεί! Είναι ένα...» - Η εξομολόγηση της Κατερίνας Στικούδη για τη ζωή στο σπίτι με το γιο της

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη για την επέτειο γάμου της με τον Βαγγέλη Σερίφη

Στικούδη Σερίφης επέτειος γάμου

Αποκλειστικό! Έτοιμη να γίνει μαμά για δεύτερη φορά;

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό YOU και την Τζώρτζια Συρίχα η Κατερίνα Στικούδη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή. Πως είναι ο επί 5 χρόνια γάμος της με τον Βαγγέλη Σερίφη; Τι αποκάλυψε για την μητρότητα, τον γιο της Βύρωνα αλλά και το ενδεχόμενη μιας δεύτερης εγκυμοσύνης;

Τι συνήθειες έχει αλλάξει στη ζωή σου ο Βύρωνας;

Κατερίνα Στικούδη you

Όλα είναι καινούργια στη ζωή μου, παλαιότερα δεν πήγαινα στα πάρκα να παίζω με τα παιδιά... (γέλια) Μου έχει λείψει επίσης να φτιάξω ποπκόρν και να δω ολόκληρη ταινία χωρίς να με πάρει ύπνος στις εννιάμιση, συνήθως στα δέκα πρώτα λεπτά κοιμάμαι!

Υπάρχει κάτι περίεργο που έχεις κάνει για να ηρεμήσεις την γκρίνια του γιου σου;

Όχι, του εξηγώ τα πάντα και εκείνος με ακούει από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε. Δεν του λέω ένα σκέτο «όχι» και «μη», μιλάμε, δεν θα του απαντήσω ποτέ «γιατί έτσι». Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου, όμως με τον τρόπο αυτό επικοινωνίας μαζί του έχω συμβάλει στο να έχει γίνει κι αυτός πολυλογάς. Δεν τον είδα ποτέ σαν «μωρό» αλλά σαν έναν άνθρωπο που του μιλάω κανονικά από τους πρώτους μήνες, άσχετα εάν δεν μπορούσε να καταλάβει 100%, αυτά που του έλεγα.

Στις 25 Αυγούστου κλείνεις 5 χρόνια γάμου, ποια έκπληξη θα κάνεις στον άντρα σου;

Κάνουμε ο ένας στον άλλον εκπλήξεις σε μέρες που δεν έχουμε κάποια επέτειο και όχι επειδή πρέπει. Μου αρέσει να με αιφνιδιάζει ο άλλος, όχι να περιμένω κάτι να γίνει.

Αυτό είναι το μυστικό μιας επιτυχημένης σχέσης;

Δεν ξέρω αν υπάρχουν μυστικά και συνταγές, αλλά εμείς με τον Βαγγέλη ήξερα ότι ταιριάζουμε, ότι μπορούμε να κάνουμε παρέα, να μιλήσουμε για τη μουσική μας.

Τσακώνεστε ποτέ;

Φυσικά και διαφωνούμε σε πάρα πολλά πράγματα, αλλά πλέον έχουμε αποφασίσει ότι όταν θα διαφωνούμε, θα συμφωνούμε ότι διαφωνούμε! (γέλια)

Συνήθως ποιος κάνει το πρώτο βήμα για τη συμφιλίωση;

Και οι δύο ταυτόχρονα. Μοιάζουμε πολύ στις αντιδράσεις μας και έχει πλάκα. Μας περνάει, λύνουμε τα προβλήματα και προχωράμε, δεν μένουμε εκεί.

Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού το σκέφτεσαι;

Κατερίνα Στικούδη: Φωτογραφίζεται στον καύσωνα για το YOU με αποκαλυπτικά μαγιό και μιλά πρώτη φορά για κάποιες αλλαγές στην ζωή της

Δεν θέλω να είμαι απόλυτη, αλλά δεν το σκέφτομαι άμεσα. Πρώτα απ' όλα θέλω να είμαστε γεροί και υγιείς. Και επειδή με ξέρεις, κάτι τέτοιο δεν θα το ανακοίνωνα ποτέ.

Διαβάστε όλη της την συνέντευξη εδώ.