«Ήρθε η στιγμή να σου ψιθυρίσω στο αυτί, αλλά και δημόσια...» - Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Γκουντάρα για τη Ναταλί Κάκκαβα

Ημέρα χαράς για το ζευγάρι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γρηγόρης Γκουντάρας
Instagram / Γρηγόρης Γκουντάρας

Ημέρα γιορτής είναι η σημερινή, Σάββατο 26/8, για την οικογένεια του Γρηγόρη Γκουντάρα, καθώς γιορτάζει η σύζυγός του, Ναταλί Κάκκαβα. Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, "άρπαξε" την ευκαιρία και αποφάσισε να της κάνει μία μικρή εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσίευσε, δηλαδή, μία κοινή τους φωτογραφία όπου αγκαλιάζονται και χαμογελούν ο ένας στον άλλο και βροντοφώναξε στους διαδικτυακού του φίλους πόσο καλή μητέρα κα γυναίκα είναι, μαζί με τις υπόλοιπες ευχές του (δείτε εδώ τι συνέβη με το πωλητήριο στο σπίτι τους).

Οι ευχές του Γρηγόρη Γκουντάρα για τη γιορτή της Ναταλί Κάκκαβα

«Και τώρα ήρθε η στιγμή να σου ψιθυρίσω στο αυτί,αλλά και δημόσια …

-Χρόνια πολλά αστέρι μου,να είσαι πάντα δημιουργική,λαμπερή,μάχιμη αλλά κυρίως καλή μαμά και σύζυγος

26 Αυγούστου η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη των Αγίων Μαρτύρων Αδριανού και Ναταλίας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει η Ναταλί Κάκκαβα: «Η αλήθεια είναι πως δεν ήθελα δεύτερο παιδί...»

Γρηγόρης Γκουντάρας Κάκαββα γιορτή
Instagram / Γρηγόρης Γκουντάρας

Η ζωή τους μετά το γάμο

Συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και στη Σάσα Σταμάτη, παραχώρησε η Ναταλί Κακκαβά, μετά την απόφαση της να κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Σαρωνικού με την παράταξη «Σαρωνικός ξεκινάµε», µε υποψήφιο Δήµαρχο τον ∆ηµήτρη Παπαχρήστου.

Αποκάλυψε πως την απόφαση αυτή την πήρε λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στην περιοχή της, όπως στην καθαριότητα και στην οδική ασφάλεια και στο γεγονός πως δεν έχουν παιδικές χαρές, δημοτική συγκοινωνία κλπ για αυτό και θέλει να συμβάλει στην επίλυση τους.

Επίσης, μίλησε για την περίοδο που έλεγε τον καιρό, ενώ αποκάλυψε πως της λείπει η τηλεόραση, όμως θα επέστρεφε σε ένα περιβάλλον με μια συνθήκη που θα την έκανε να νιώθει ασφαλής και χαρούμενη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον σύζυγό της Γρηγόρη Γκουντάρα. Το ζευγάρι μετράει 13 χρόνια γάμου, μέσα στα οποία έχει αποκτήσει δυο γιους (δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό τους σπίτι).

Με τον σύζυγό σου είστε 14 χρόνια µαζί. Εχετε περάσει κρίση;

Μεγάλη κρίση µάς έχει ευλογήσει ο Θεός και δεν έχουµε περάσει. Φυσικά, σε µια σχέση θα υπάρχουν διαφωνίες. Οµως, επειδή µας ενώνουν κοινές αρχές και η ανάγκη να διατηρήσουµε την οικογένειά µας, αυτό επιλύει οποιαδήποτε µικρή ή µεγάλη δυσκολία προκύπτει στην καθηµερινότητά µας.

Τον ζηλεύεις;

Ενας από τους λόγους που λατρεύω τον Γρηγόρη είναι ότι µε έχει κάνει να νιώσω από την αρχή της σχέσης µας τόσο µεγάλη ασφάλεια που δεν νιώθω ζήλια. Τώρα, µικρά σκιρτήµατα, πειράγµατα και µικροζήλιες φυσικά και είναι το αλατοπίπερο της καθηµερινότητάς µας.

Ναταλί Κακκαβά  Γρηγόρης Γκουντάρας