Αντώνης Ρέμος & Υβόννη Μπόσνιακ: Η νυχτερινή έξοδος με τον Mente Fuerte και τη Σολωμού στα Ματογιάννια - Το πεταχτό φιλί στο στόμα (Βίντεο)

Τα δύο ζευγάρια συναντήθηκαν στο νησί των ανέμων

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αντώνης Ρέμος & Υβόννη Μπόσνιακ: Η νυχτερινή έξοδος με τον Mente Fuerte και τη Σολωμού στα Ματογιάννια - Το πεταχτό φιλί στο στόμα (Βίντεο)

Ο Αντώνης Ρέμος εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στη Μύκονο μαζί με την Υβόννη Μπόσνιακ και την κόρη τους, Ελένη, απολαμβάνοντας τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού, κάνοντας βόλτες στα στενά και πολλές βουτιές στη θάλασσα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τα "καυτά" φιλιά του ζευγαριού στη θάλασσα και τις αγκαλιές με την μικρή τους).

Εκεί, όμως, βρέθηκαν και η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte - μετά τις φαντασμαγορικές τους διακοπές στη Σαντορίνη - και οι πέντε τους συναντήθηκαν στα Ματογιάννια, όπου η κάμερα του Mykonos Live Tv τους εντόπισε. Μάλιστα, στο βίντεο που ακολουθεί ο τράπερ και η ηθοποιός φαίνεται πως έκαναν τα ψώνια τους σε κατάστημα της περιοχής και δεν αρνήθηκαν να βγάλουν μέχρι και φωτογραφία με το προσωπικό και δίπλα τους ο τραγουδιστής με το μοντέλο αντάλασσαν ένα πεταχτό φιλί.

Η συνάτηση του Αντώνη Ρέμου και της Μπόσνιακ με τον Mente Fuerte και τη Μαρία Σολωμού στη Μύκονο

Η ηθοποιός, μάλιστα, πόζαρε χαμογελαστή στους παπαράτσι του νησιού, σε αντίθεση με τον καλό της, ο οποίος απέφυγε με μαεστρικό τρόπο να φωτογραφηθεί δίπλα στην αγαπημένη του. Πιο συγκεκριμένα, μόλις αντιλήφθηκε τους φωτογράφους έστριψε δεξιά και έκανε πως κοίταζε μια βιτρίνα έχοντας τα χέρια του πίσω από την πλάτη. Στην συνέχεια, αφού η σύντροφός του είχε κοντοσταθεί και συνομιλούσε με έναν παπαράτσι, πέρασε από δίπλα τους και συνέχισε την βόλτα του.

Όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στην Υβόννη και τη μικρή Ελένη

Σε μία άλλη έξοδο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, όπως θα δείτε στο βίντεο του Πέτρου Νάζου, η Υβόννη είχε διάθεση για παιχνίδια με την κόρη της αφού την “φόρτωσε” στην πλάτη της αποδεικνύοντας ότι είναι ακομπλεξάριστη μαμά και δεν της χαλάει κανένα χατίρι.