«Οι γιατροί μας είπαν ότι καλύτερα που...» - Συγκινεί ο Νίκος Φλωρινιώτης για το θάνατο του πατέρα του, Γιάννη

Η συνέντευξη τους στο Καλοκαίρι Yes

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Οι γιατροί μας είπαν ότι καλύτερα που...» - Συγκινεί ο Νίκος Φλωρινιώτης για το θάνατο του πατέρα του, Γιάννη

Συνέντευξη στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes και στο δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη, παραχώρησαν η Άννα και ο Νίκος Φλωρινιώτης. Tα παιδιά του σπουδαίου καλλιτέχνη με την μεγάλη καριέρα στη μουσική Γιάννη Φλωρινιώτη, μίλησαν για τη ζωή τους μετά το θάνατο του, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όλη η οικογένεια.

Τα λόγια τους συγκινούν, ενώ ο Νίκος Φλωρινιώτης αναφέρθηκε και στην μάχη που έδωσε με τον καρκίνο η οποία έχει πολλή πορεία μπροστά του.

Τα λόγια των παιδιών του Γιάννη Φλωρινιώτη

«Ακόμα αντιμετωπίζω το πρόβλημα υγείας. Δεν έχει τελειώσει, έχω πολλή πορεία μπροστά μου και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Ξεκίνησα και τη δουλειά, σαν ψυχοθεραπεία» αποκάλυψε ο Νίκος Φλωρινιώτης για την υγεία του.

«Δεν θα γίνω σαν τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν ένας και μοναδικός. Δεν είμαι ο πατέρας μου και πρέπει να κάνω τη δική μου πορεία. Δε μπορώ να τον αντιγράψω, ούτε να τον φτάσω» είπε σε άλλο σημείο για τον πατέρα του.

Σχετικά με την υγεία του πατέρα τους, είπαν «Υπέφερε εδώ και χρόνια. Δεν περιμέναμε να φύγει από τη ζωή. Ο πατέρας μου είχε μείνει αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο και οι γιατροί μας είπαν ότι καλύτερα που δεν ξύπνησε γιατί δεν θα μας αναγνώριζε»

Δείτε επίσης: Ανατριχιαστικό βίντεο από τον τάφο του Γιάννη Φλωρινιώτη - Η συγκινητική ανάρτηση της Γωγώς Γαρυφάλλου

To δωμάτιο που έμενε ο τραγουδιστής

«Προσπάθησα πολλές φορές να μπω στο δωμάτιο του πατέρα μου και δεν τα κατάφερα, επειδή είστε εσείς είναι διαφορετικά. Μόνη μου δεν θα το έκανα», είπε η κόρη του.

Για να συνεχίσει: «Ο πατέρας μου αγαπούσε πολύ τα χρώματα, απλά στο λευκό τονίζονταν πιο πολύ οι πέτρες και τα σβαρόφσκι. Γενικά ήταν του χρώματος. Με αυτό το βινίλ γινόταν μούσκεμα και έσταζαν τα μπατζάκια του».

«Όνειρό μου είναι κάποια στιγμή τα κοστούμια του να μπουν στο θεατρικό μουσείο δίπλα σε αγαπημένους ηθοποιούς όπως ήταν η Βουγιουκλάκη. Όταν πέθανε η Αλίκη, ο μπαμπάς μου έκλαιγε δυο μέρες. Μου είχε πει ότι αυτά τα ρούχα του αυτά είναι η προίκα μου. Δε με νοιάζουν ούτε τα σπίτια ούτε τίποτα. Εμένα αυτά είναι η περιουσία μου. Ήταν ο βασιλιάς μου και έπρεπε να φύγει όπως τον είχα πάντα στο μυαλό μου (δείτε το κοστούμι με το οποίο τον έθαψαν)» αποκάλυψε.

«Αν ήταν εδώ ο πατέρας μου, θα του έλεγα ότι τον λατρεύω και ότι περιμένων να πάω να τον βρω. Περίμενα να τον δω στον ύπνο μου. Αργότερα θα φτιάξω έναν οικογενειακό τάφο και θα περιμένω κάποια στιγμή να είμαστε όλοι μαζί, όλη η οικογένεια. Δεν με φοβίζει πλέον ο θάνατος», είπε.

«Τα κοστούμια αυτά έχουν ακόμα τη μυρωδιά του, τον ιδρώτα του, το make up του. Είναι όλα εδώ μόνο αυτός λείπει»