Όλα τα βλέμματα στις σακούλες που κρατούσαν - Έκαναν αγορές αξίας Ρέμος & Mente Fuerte σε μαγαζί της Μυκόνου

Στο πλευρό τους η Σολωμού και η Μπόσνιακ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Όλα τα βλέμματα στις σακούλες που κρατούσαν - Έκαναν αγορές αξίας Ρέμος & Mente Fuerte σε μαγαζί της Μυκόνου

Για ένα ακόμη καλοκαίρι η Μύκονος έσφυζε από κόσμο - παρά τις αλλαγές - που έχουν γίνει στο νησί των ανέμων με γνωστές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να απολαμβάνουν τις διακοπές τους εκεί.

Πρόσφατα μάλιστα μέσα από το Mykonos Livetv είχε γίνει γνωστό, πως στο νησί των ανέμων είχε βρεθεί η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte συναντώντας στα σοκάκια τον Αντώνη Ρέμο με την Υβόννη Μπόσνιακ (δείτε εδώ πλάνα).

Η βόλτα και οι αγορές του Mente Fuerte στη Μύκονο με τη Μαρία Σολωμού

Οι τέσσερις τους φαίνεται, πως έχουν πολύ καλή χημεία, κάνουν καλή παρέα και έτσι επισκέφτηκαν όλοι μαζί μαγαζί με τσάντες αξίας, γνωστών οίκων, από το οποίο δεν έφυγαν με άδεια χέρια, ο Ρέμος και ο τράπερ.

Τι δηλώνει η Σολωμού για την σχέση της με τον τράπερ

Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η οποία προβλήθηκε τη Δευτέρα 12/6 με την ηθοποιό να μιλάει πολύ αναλυτικά για τη ζωή της, την καριέρα της στο θέατρο αλλά και τα προσωπικά της, που απασχολούν ιδιαίτερα.

Τελευταία η Σολωμού έχει αποφασίσει να μην δημοσιοποιεί τα προσωπικά της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε ζει τη ζωή της, ωστόσο έχει σταματήσει να επιβεβαιώνει αν είναι μαζί με κάποιον άντρα, που έχει στο πλευρό της.

Η στενή της σχέση με τον Mente Fuerte έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα και έτσι αυτή τη φορά έδωσε εξηγήσεις για το τι είδους σχέση διατηρούν (δείτε εδώ την εμφάνισή τους στα μπουζούκια).

«Εννοείται ότι ζηλεύω τον Mente Fuerte και εκείνος υπερβολικά ίσως. Μην το συζητήσουμε σαν να είναι μία σχέση μου αυτή τη στιγμή. Κάνουμε παρέα, άλλα σαφέστατα η κατάσταση είναι flirtatious. Δεν είναι αυτό που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του. Αυτό με το τοξική σχέση, που το έχουμε κάνει καραμέλα.

Πες μου μία συνθήκη, που δεν είναι τοξική. Εγώ δεν έχω βιώσει υγιή έρωτα στη ζωή μου. Το εφηβικό σε κρατάει σε μία εγρήγορση, η ερωτική σχέση η κανονική, που έχει νοιάξιμο και αγάπη, άλλα και αυτό το φουρφούρισμα πρέπει να υπάρχει αλλιώς δε με ενδιαφέρει πολύ. Ας μετατραπεί ο έρωτας σε βαθιά αγάπη, άλλα τότε θα χωρίσω. Mε ενδιαφέρει να είμαι ερωτευμένη, αγαπάω τους φίλους μου», είπε η Μαρία Σολωμού.