Η λαμπερή εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου στην Ισπανία - Με μπλε μίνι φόρεμα στο πλευρό του Μιχόπουλου

Διασκέδασαν μέχρι το πρωί χορεύοντας και τραγουδώντας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@athinao1konomakou
Instagram/@athinao1konomakou

Η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχαλόπουλο, συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Ibiza. Με μία ανάρτηση που έκανε η ταλαντούχα ηθοποιός, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την παραμονή τους εκεί.

Παρά τον σάλο που είχε δημιουργηθεί στο instagram λίγες ημέρες πριν με συγκεκριμένη ανάρτησή της (δείτε την εδώ) η Αθηνά Οικονομάκου δεν δείχνει να πτοείται και συνεχίζει ακάθεκτη να ποστάρει.

Η νέα ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου

Η τελευταία της ανάρτηση λοιπόν περιέχει διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από τις ... όχι και τόσο χαλαρές στιγμές εκείνης και του συζύγου της αφού φαίνεται πως χόρεψαν και γενικά διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε κλαμπ της πόλης. Σε ένα από τα στιγμιότυπα μάλιστα ο Φίλιππος Μιχόπουλος φαίνεται να εξασκεί το "δεύτερο επάγγελμά του", αφού πέρα από επιχειρηματίας δηλώνει και πετυχημένος Dj.

10 χρόνια Αθηνά Οικονομάκου & Φίλιππος Μιχόπουλος - «Ποιος το φανταζόταν ότι θα τα καταφέρναμε τόσο καλά μωρό μου»

Στις 18 Αυγούστου του 2013 αποφάσισαν να πορευτούν μαζί στη ζωή, χωρίς να γνωρίζουν που θα τους οδηγήσει αυτή, έχοντας πραγματοποιήσει τελικά έναν πολύ επιτυχημένο γάμο (δείτε εδώ το φωτογραφικό άλμπουμ), ο οποίος τους "έδωσε" δύο παιδιά, τον Μάξιμο και την Σιέννα.

Η ηθοποιός, λοιπόν, πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε την επέτειό τους δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της με τον σύζυγό της από την Σαντορίνη (δείτε εδώ τι περιλαμβάνει το μενού στο εστιατόριο του ξενοδοχείου του εκεί), που τράβηξαν πριν από 10 χρόνια, δηλώνοντας έκπληκτη για το πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός και πόσο καλά τα έχουν πάει.

«Σαν σήμερα... πριν από 10 ολόκληρα χρόνια!!!!! Ποιος το φανταζόταν ότι θα τα καταφέρναμε τόσο καλά μωρό μου», έγραψε η ίδια στο προφίλ της.

 Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος επέτειος