Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στη θάλασσα - Εντελώς αρετουσάριστες φωτογραφίες της Κατερίνας Καραβάτου με μαγιό

Μια κούκλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι διακοπές της Κατερίνας Καραβάτου με τα παιδιά της ίσως και να αποτελούν το πιο ωραίο κομμάτι του φετινού καλοκαιριού για την αγαπημένη ξανθιά παρουσιάστρια μιας και η Αέλια και ο Αρίωνας αποτελούν τη μεγάλη της αδυναμία (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της).

Μέσα από αναρτήσεις, που κάνει η Καραβάτου στο λογαριασμό της στο instagram μοιράζεται μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της και τα μπάνια στη θάλασσα, όπως χαρακτηριστικά έκανε την Κυριακή 27/8.

Με μία σειρά φωτογραφιών της παρουσιάστριας σε άγνωστη παραλία τη βλέπουμε να ποζάρει στο φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ, δείχνοντας το κορμί της χωρίς να έχει επεξεργαστεί κανένα σημείο του.

Αρετουσάριστες φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου στην παραλία

«Πάμε», έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η δίαιτα εξπρές της Καραβάτου για να χάνει αμέσως κιλά

Η αγαπημένη παρουσιάστρια παρά το full πρόγραμμά της, πάντα φροντίζει τον εαυτό της και λόγω του ότι τρέχει συνεχώς εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεών της, τρέφεται με υγιή φαγητά που θα της δώσουν δυνάμεις για όλη την ημέρα.

Η ίδια πριν μερικά χρόνια είχε μιλήσει αποκλειστικά στο περιοδικό YOU και είχε αποκαλύψει το πρόγραμμά της για να χάνει τα περιττά κιλά.

  • Πρωινό: 2 φρυγανιές με βούτυρο και μέλι, ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι ή ένα σοκολατούχο γάλα χωρίς ζάχαρη
  • Μεσημεριανό: 1 μερίδα (εστιατορίου) μοσχαρίσιο κρέας με σαλάτα και ελάχιστο λάδι ή μία μερίδα ζυμαρικά
  • Σνακ: 1 χούφτα ηλιόσποροι ή φρούτα
  • Βραδινό: Δύο φρυγανιές με διάφορα είδη τυριών ή 1 σαλάτα