Χωρίς εσώρουχο μπροστά στον καθρέφτη - Χαλασμός με την ημίγυμνη φωτογραφία της Έλενας Χριστοπούλου

Τέρμα ακομπλεξάριστη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Έλενα Χριστοπούλου
Instagram / Έλενα Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι εντελώς ακομπλεξάριστη και το έχει αποδείξει πολλές φορές, ποζάροντας είτε χωρίς μακιγιάζ και ίχνος ρετούς (δείτε την εδώ με μπικίνι σε απόμερη παραλία), είτε αποκαλύπτοντας τις απόψεις της για ορισμένα θέματα, μιλώντας έξω από τα δόντια, χωρίς να προσπαθεί να "καλοπιάσει" ή να μην στεναχωρήσει κάποιον.

Την Τρίτη 29/8, μάλιστα, η booker μοντέλων δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της όπου πόζαρε στον καθρέφτη της, χωρίς μπλούζα και εσώρουχο, στραμμένη με την πλάτη της, δείχνοντας το νέο της κούρεμα.

Η topless φωτογραφία της Έλενας Χριστοπούλου

«Όταν αρέσεις σε εσένα... όλα τα άλλα είναι απλά τρίχες», έγραψε χαρακτηριστικά και στα σχόλια ακολούθησε η απόλυτη αποθέωση από τους ακόλουθούς της.

Δείτε επίσης το αποκλειστικό μας: Οριστικά εκτός ''Πρωινού μας'' η Έλενα Χριστοπούλου - Τι συνέβη στη συνάντησή της με το ΣΚΑΪ

Έλενα Χριστοπούλου topless
Instagram / Έλενα Χριστοπούλου

Αυτό είναι το πατρικό σπίτι στο οποίο μεγάλωσε

Η Έλενα Χριστοπούλου, την Κυριακή 27/8 επέστρεψε στο πατρικό της σπίτι, δίπλα στην οικογένειά της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από αυτό. Πρώτα από όλα έδειξε το υπνοδωμάτιό της, το οποίο είναι σοφίτα, με ξύλινη οροφή, και είναι γεμάτο με τα παλιά της παιχνίδια και τα κουκλάκια.

Έπειτα, μεταφέρθηκε στην κουζίνα για να δείξει το πρωινό - υπερπαραγωγή που ετοίμασε η μητέρα της για την ίδια, ένα πιάτο λουκουμάδες δηλαδή, και στη συνέχεια βρέθηκε στην μεγάλη της βεράντα, η οποία έχει θέα τη φύση, για να δείξει τον τεράστιο χυμό που της έφτιαξε η μαμά της μαζί με τους λουκουμάδες για να την φροντίσει.

Δείτε επίσης: Με ατιμέλητους κότσους και παντόφλες: Η Έλενα Χριστοπούλου και η Τάμτα έγιναν νονές (Βίντεο)