Με μίνι λευκό φόρεμα στα Ματογιάννια με τον σύζυγο, Θεόδωρο, και τους δύο γιους της - Σπάνιες φωτογραφίες από την βραδινή έξοδο της Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη

Αποκλειστικό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη σπάνια πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις, πόσω μάλλον κοινές μαζί με τον σύζυγό της, Θεόδωρο, αλλά και τα παιδιά τους, Γιάννη και Δημήτρη. Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε στη Μύκονο, σε βραδινή τους έξοδο στο Ματογιάννια και όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω τους (δείτε εδώ ποια έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στο νησί).

Εκείνη φορούσε ένα μίνι λευκό φόρεμα με κόκκινα λουλούδια, τα οποία είχε συνδυάσει με την τσάντα της, ένα διακριτικό φάκελο στα χέρια της ουσιαστικά, μαύρα τακούνια στα πόδια της και έντονο μακιγιάζ με επίσης κόκκινο κραγιόν στο πρόσωπό της.

Δείτε επίσης: Η αποκάλυψη της Γιάννας Αγγελοπούλου για τις πλαστικές - «Έχω κάνει τα πάντα εκτός από...»

Ο καλός της φορούσε ένα σκούρο μπλε παντελόνι με πιο ανοιχτή απόχρωση στο πουκάμισό του, ενώ οι γιοι τους ήταν ντυμένοι ακόμη πιο μοντέρνα, με λευκά παντελόνια και λευκό και μπλε πουκάμισο αντίστοιχα ο καθένας τους.

Σπάνιες φωτογραφίες από την έξοδο της Γιάννας Αγγελοπούλου με τον σύζυγο και τα παιδιά της στη Μύκονο

Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη σύζυγος

Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη παιδιά

Φωτογραφίες από τον γάμο του Δημήτρη

Μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής της ήταν εκείνη στις 20/5 για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, καθώς ο γιος της, Δημήτρης, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την σύντροφό του, Λήδα Λογοθέτη.

Το μυστήριο τελέστηκε στο Χαλάνδρι από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο και μία από τις κουμπάρες του ζευγαριού είναι η σύζυγος του αδελφού του γαμπρού Έλλη Παπαδιαμάντη. Επειδή, όμως, ολόκληρη η οικογένεια πάντα κρατά χαμηλούς τόνους και επιθυμεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η τελετή πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο και οι φωτογραφίες που μπόρεσε να εξασφαλίσει το youweekly.gr δεν είναι πολλές.

Διαβάστε επίσης: Παντρεύονται το καλοκαίρι μετά από την πρόταση γάμου στο Παρίσι - Θα χορέψει το χορό του Ησαΐα γνωστός Έλληνας παρουσιαστής

Παρόλα αυτά φαίνεται ξεκάθαρα το λευκό σύνολο που φορούσε η Γιάννα Αγγελοπούλου, με κεντημένες λεπτομέρειες στο πάνω μέρος, ενώ στα μαλλιά της φορούσε μία λαμπερή στέκα, στα χέρια της κρατούσε μία γκρι τσάντα - φάκελο και το μακιγιάζ της ήταν έντονο με smokey eyes και κόκκινο κραγιόν.

Ο γιος της από την άλλη πλευρά επέλεξε μαύρο κοστούμι με γαλάζια γραβάτα, ενώ η νύφη είχε επιλέξει απαλό μακιγιάζ και τα μαλλιά της έπεφταν λυτά με χαλαρές μπούκλες κάτω από το πέπλο.

Γιάννα Αγγελοπούλου Θεόδωρος

Γιάννα Αγγελοπούλου γιος

Γιάννα Αγγελοπούλου γιος γάμος